Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Kegyetlen báj (2007)

Savage Grace
Filmadatlap
 
21
Szereplők
4
Vélemények
43
Képek
1
Videók

Galéria (43)

Eddie Redmayne

Videók (1)

 
Nagy Zsolt   2019. 04. 17.

legújabb vélemény

0
Erotikus dráma....

...vagy drámai erotika. Jellemző, hogy az emberek, nem egy lényeges vagy valós problémával akarnak foglalkozni és megoldani, hanem egy mellékessel: jelen esetben a homoszexualitással és nem a paranoid skizofréniával. Pontosan így van ez azóta is, mindenki gazdag akar lenni, le akar soványodni, megfestik a hajukat, de.... ettől senki nem lesz boldogabb, mert nem azt a problémát oldották meg, amitől boldogtalanok voltak. Mindenesetre az anyuka és az apuka fiatal kedvese is bájos, ahogy a cím is mondja, sőt több mint szexi, ugyanúgy, mint néhány jelenet is velük. Az egyik becsmérlő hozzászólás után rájöttem, hogy valószínűleg az lehet a baj, hogy egyesek belegondolnak, mi lenne vagy lett volna, ha saját anyjuk is olyan lenne, mint a filmben és ez megbolygatta a fantáziájukat - amitől megijedtek!

 
Annuska   2018. 09. 04.

a nap véleménye

0
Kőkemény művészfilm a Kegyetlen báj

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel. Általában olyan igaz történetet szoktak megfilmesíteni, ami különleges és hihetetlen, amiben van valami fűszer, egyediség. A Kegyetlen báj című film egy kőkemény művészfilm, minimális történésekkel. Megpróbá... teljes kritika»

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 05. 18.

0

Két napot gondolkodtam, hogy mit is írjak erről a förmedvény filmről. Ami teljesen kiakasztott, az az incesztus! Egyébként is teljesen hiteltelen és érdektelen az egész történet, jó dolgukban nem tudták, hogy mit is csináljanak.

 
fazekasanett92   2016. 11. 09.

0

Julianne Moortól láttam már sok jó filmet, de a Kegyetlen báj nem sorolható közéjük. Lapos a történet, nem nagyon izgalmas, szóval nem köti le a figyelmet eléggé. Hiányoznak az igazi fordulatok, nagyban kiszámítható.

A film összbevétele 434 417 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.

(mamiéstöti2)