Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Pieces of a Woman (2020)

Pieces of a Woman
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Vanessa Kirby
Shia LaBeouf
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Ellen Burstyn
Iliza Shlesinger
Iliza Shlesinger
Ellen Burstyn
Molly Parker
Vanessa Kirby
Ellen Burstyn
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Molly Parker
Vanessa Kirby
Ellen Burstyn
Benny Safdie
Ellen Burstyn
Sarah Snook

Videók (2)

 
EnikoCzucz   2021. 11. 24.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon megrázó film. Emlékszem, napokig a hatása alatt voltam a megnézése után. A történet teljesen kiszámítható, nagy meglepetés senkit sem fog érni, mégis végig reménykedtem benne, hogy nem lesz igazam, és végül megtalálják a visszautat egymáshoz és önmagukhoz.

 
szaka123   2021. 11. 19.

3

Nagyon szép film, egy nagyon erős nyitással. Nagyon tetszenek a hosszú, egysnittes jelenetek, és ebből kettő is van a filmben. Nagyon egyedi hangulata van, amire mindenképpen rá kell készülni, nem szabad csak úgy berakni, hogy nézzünk valamit. Lassan csordogáló, mély dráma.

 
elekm90   2021. 01. 27.

1

Minden elismerésem a Mundruczó-Wéber párosé, egy húsbavágó őszinte drámát készítettek. Különösen a főcím előtti első félóra volt hatásos, azt a bizonyos vágatlan jelenetet még sokáig fogják emlegetni, ebben biztos vagyok. Bár ezt az iszonyatosan maga... több»

 
Ildikó Bacskai   2021. 09. 15.

0

Nem tudom, mikor láttam ennyire mély alkotást utoljára, el sem tudom mondani, mennyire büszke vagyok a magyar írónőre... Csodálatos rendezéssel csontig hatoló, fullasztó fájdalmat jelenít meg a film, melankolikus és feszült is egy időben. Lassúsága s... több»

 
Armina Steiner   2021. 10. 01.

0
Imádtam

❤❤

 
azurou   2021. 01. 13.

2

Hát ez nem volt könnyű élmény. Igazából az egész egy nagy szenvedés, ami tényleg érzékletesen van ábrázolva, de attól még valahogy nem igazán jó nézni. Mindenképpen erős filmnek mondanám, tényleg erős alakításokkal, de kell hozzá 'gyomor', az biztos. Hármas fölé, négyes.

 
lejov   2020. 12. 10.

0

A film első része nagyon erőteljesre sikeredett, amit aztán a második része már nem igazán tudott megugrani. Ettől függetlenül egy kiváló film, amit nagyon ajánlok mindenkinek.

 

A film kiváló kritikai fogadtatásban részesült. A Pieces of a Woman jelenleg (2020. november) 80 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

A film világpremierje 2020. szeptember 4-én volt a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)
 

Mundruczó Kornél és Wéber Kata színművének adaptációja.

(hp)
 

Ez Mundruczó Kornél első amerikai filmje.

(hp)
 

A film eleji harminc perces szülés jelenetet két napig forgatták.

(hp)
 
Egyrészt hiányzik belőle az a radikális kreativitás és merészség, ami az ő filmjeit és színházi darabjait mindig oly izgalmassá és persze vitathatóvá, problematikussá tette. Másrészt hiányzik az az elrajzoltság. több»
 
Mundruczó Kornél és Wéber Kata első angolul beszélő, de egyetemes nyelven szóló filmje, ami érintettségtől függetlenül ragadhat magával mindenkit. több»
 
Csak annyit mondhatok, hogy ha a Pieces of a Woman nem kerül majd fel 2021-es best of listámra, az azt jelenti, hogy ez egy kiemelkedően jó filmév volt. több»