Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
85%

Pieces of a Woman (2020)

Pieces of a Woman
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
17
Képek
2
Videók
 
elekm90   2021. 01. 27.

legújabb vélemény

1

Minden elismerésem a Mundruczó-Wéber párosé, egy húsbavágó őszinte drámát készítettek. Különösen a főcím előtti első félóra volt hatásos, azt a bizonyos vágatlan jelenetet még sokáig fogják emlegetni, ebben biztos vagyok. Bár ezt az iszonyatosan maga... több»

 
azurou   2021. 01. 13.

1

Hát ez nem volt könnyű élmény. Igazából az egész egy nagy szenvedés, ami tényleg érzékletesen van ábrázolva, de attól még valahogy nem igazán jó nézni. Mindenképpen erős filmnek mondanám, tényleg erős alakításokkal, de kell hozzá 'gyomor', az biztos. Hármas fölé, négyes.


 
bocerkaa   2021. 01. 01.

0

Rég láttam már ennyire felkavaró filmet, csak azt nem tudom eldönteni, hogy ez önmagában mennyire érték.

 
lejov   2020. 12. 10.

0

A film első része nagyon erőteljesre sikeredett, amit aztán a második része már nem igazán tudott megugrani. Ettől függetlenül egy kiváló film, amit nagyon ajánlok mindenkinek.

 
kounicakhaha   2020. 10. 02.

0

Azt kell mondanom, hogy egyáltalán nem okozott csalódást a film, sőt nagyon örülök, hogy egy ilyen komoly, mély és szép filmet sikerült összehozni ebből a nagyon kemény történetből.

 
romcul   2020. 09. 25.

0

Nagyon sodró és magával ragadó a film, annak ellenére, hogy azért hagy időt mindenre. Talán néha túl soknak is tűnik, de igazából remek a rendezés, mert beszippant és megtart a film.

Galéria (17)

Vanessa Kirby
Shia LaBeouf
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Ellen Burstyn
Iliza Shlesinger
Iliza Shlesinger
Ellen Burstyn
Molly Parker
Vanessa Kirby
Ellen Burstyn
Vanessa Kirby
Vanessa Kirby
Molly Parker
Vanessa Kirby
Ellen Burstyn
Benny Safdie
Ellen Burstyn
Sarah Snook

Videók (2)

 

A film kiváló kritikai fogadtatásban részesült. A Pieces of a Woman jelenleg (2020. november) 80 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp)
 

A film világpremierje 2020. szeptember 4-én volt a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)
 

Mundruczó Kornél és Wéber Kata színművének adaptációja.

(hp)
 

Ez Mundruczó Kornél első amerikai filmje.

(hp)
 

A film eleji harminc perces szülés jelenetet két napig forgatták.

(hp)
 
Mundruczó Kornél és Wéber Kata első angolul beszélő, de egyetemes nyelven szóló filmje, ami érintettségtől függetlenül ragadhat magával mindenkit. több»
 
Ez a kellemetlen téma sokkal, de sokkal többet érdemelt volna, mert hiába fogja a film megnyerni a nagy háromkilós színarany ibriket, ha utána két évvel már senki nem fog emlékezni rá. több»
 
Egyrészt hiányzik belőle az a radikális kreativitás és merészség, ami az ő filmjeit és színházi darabjait mindig oly izgalmassá és persze vitathatóvá, problematikussá tette. Másrészt hiányzik az az elrajzoltság. több»