Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
17
Szereplők
7
Vélemények
26
Képek
3
Videók
Az ajtó
 
Deku   2017. 07. 24.

Ismét csak magyar alkotás és nem ragadtatott el. Szabó Magda viszont kiváló volt. Közepes szint. Ennél még az is jobb lett volna ha nem csinálnak a készítők semmit. Nem tetszett.

 
Potoczkie   2016. 12. 30.

Szabó Magdától a kedvenc művem Az ajtó. A filmben különösen tetszett, hogy hűen követi a történetet. A karakterek külleme, jelleme is éppen olyan, mint ahogyan azt az írónő megálmodta. Nagyon szép magyar film.


 
Péter   2017. 02. 25.

Szabó Magda Az ajtó című műve alapján kézült magyar film az egyik legjobb, amire igazán büszkék lehetünk. Nekem nemcsak a regény, hanem az azt hűen bemutató film is nagy kedvencem.

 
T.Andras   2017. 04. 03.

Kiváló szereposztással és remek rendezéssel született meg Szabó Magda Az ajtó című regényének filmes adaptációja. Nagyon hűen követi a könyvben leírtakat. Bámulatosan jó film, az egyik legjobb a hazaiak közül.

 
babus1004   2015. 03. 29.

Jó adaptáció Szabó Magda regényéből. Egész jól sikerült visszaadni a könyvben leírt történetet. A szereposztást jól eltalálták. Tetszett a film.

 

A 34. moszkvai filmszemlén, illetve egy ausztriai gálán is jelölést kapott.

(KaTuS55)
 

A film Szabó Magda azonos című regénye alapján készült.

(Szilonka)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.