Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
26
Képek
3
Videók

Vélemények: Az ajtó (2012)

 
qwer   2020. 09. 07.

legújabb vélemény

2

Kétség sem fér hozzá, hogy valamennyi színész remekül alakítja a karakterét, mégis hiányzik valami a filmből, s miután nem kaptam kielégítő választ arra, mit jelent az "ajtó", mi a szerepe az írónő és Emerenc életében, elolvastam Szabó Magda regényét... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Ismét csak magyar alkotás és nem ragadtatott el. Szabó Magda viszont kiváló volt. Közepes szint. Ennél még az is jobb lett volna ha nem csinálnak a készítők semmit. Nem tetszett.


 
T.Andras   2017. 04. 03.

0

Kiváló szereposztással és remek rendezéssel született meg Szabó Magda Az ajtó című regényének filmes adaptációja. Nagyon hűen követi a könyvben leírtakat. Bámulatosan jó film, az egyik legjobb a hazaiak közül.

 
Péter   2017. 02. 25.

0

Szabó Magda Az ajtó című műve alapján kézült magyar film az egyik legjobb, amire igazán büszkék lehetünk. Nekem nemcsak a regény, hanem az azt hűen bemutató film is nagy kedvencem.

 
Potoczkie   2016. 12. 30.

0

Szabó Magdától a kedvenc művem Az ajtó. A filmben különösen tetszett, hogy hűen követi a történetet. A karakterek külleme, jelleme is éppen olyan, mint ahogyan azt az írónő megálmodta. Nagyon szép magyar film.

 
babus1004   2015. 03. 29.

0

Jó adaptáció Szabó Magda regényéből. Egész jól sikerült visszaadni a könyvben leírt történetet. A szereposztást jól eltalálták. Tetszett a film.

 
Ildikó Szigeti   2020. 02. 29.

0

Igazán nagy színészek játszottak el, hús vér karaktereket. Eperjes Károly végre nem ripacskodott, egészen hitelesen hozta a rá osztott karaktert. A film tökéletes és felemelő. Nem értek egyett azzal a véleménnyel, hogy jobb lett volna ha nem is készü... több»

 
Toncsi   2015. 11. 25.

0

Főleg Helen Mirren játéka miatt néztem meg, érdekelt, hogyan alakítja a szerepét ebben a számára kissé szokatlan közegű filmben. Nagyszerű volt! Kiválóan játszotta Emerencet, ami pedig nem egy könnyű karakter, terhelt múltja miatt. Tényleg nagyon szép film. Mindenkinek ajánlom.

 
BloodyMary   2014. 11. 28.

0

Nagyon jó jellemábrázolások és szépen kirajzolódó cselekményszál. Amit esetleg kifogásolhatok-de tényleg csak egy kicsit-az az, hogy Emerenc titokzatos múltjáról, olyan nagyon sokat nem tudunk meg. Két flashback-kel a régi életéből nem nagyon bontakozik ki a múltja számomra.