Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Sötétkékmajdnemfekete (2006)

Azuloscurocasinegro
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Quim Gutiérrez
Eva Pallarés
Marta Etura
Quim Gutiérrez
Antonio de la Torre
Marta Etura
Quim Gutiérrez
Raúl Arévalo
Quim Gutiérrez
Marta Etura
Eva Pallarés
Quim Gutiérrez
Raúl Arévalo
Antonio de la Torre
Quim Gutiérrez
Quim Gutiérrez
Eva Pallarés

Videók (1)

 
Berto49   2018. 11. 11.

legújabb vélemény

0

A furcsa, egybeírt cím egy öltöny színe, amelyre a főhős, Jorge mindennél jobban vágyik. Igazából az öltöny nyújtotta társadalmi elismertséget szeretné elérni, kitörni a házgondnokság alantasnak vélt igája alól, hogy ő is „valaki” legyen. Vágyának te... több»

 
Anitabagwell   2015. 05. 10.

0
Egy újabb különleges spanyol film

Nekem a cím is tetszik olyan "nem tudom mi a fenét várhatok ettől a filmtől" cím, és ez bejött. Mint maga a film is. Kicsit összezavarodtam néhol, hogy mi hogy van. Értem ezt arra, hogy a Raúl Arévalo által (szokás szerint zseniálisan alakított) Isra... teljes kritika»

 
Phalanx   2016. 05. 16.

0

Őszintén szólva imádom az emberi kapcsolatokról szóló filmeket, ez pedig nagyon tetszett, talán az egyik legjobb, amely ebben a műfajban az utóbbi években készült. Számomra a film nagyon jól ábrázolja azt, hogy milyen vékony határvonal húzódik a szerelem és a barátság között.

 
MattesBarca   2017. 03. 24.

0

Maga a forgatókönyv szerintem nem sugall túl nagy igényességet, ám a a képi világa gyönyörű. Ez a kettősség egy nagyon érdekes hatásban olvad össze szerinte. Egy film, amely egyszerre képes ezt az igénytelenséget és igényességet közvetíteni egyszerre, szerintem nagyon merész.