2018.10.23 23:47 dailyfilmsan Olvasottság: <100x
0

Sok tánc, kevés türelem

Ez valami borzasztó volt. Azt hinnéd hogy Channing Tatum és a többi szexi srác egy szál tangás pucérkodós táncizós jelenetei majd kárpótolnak mindenért, de nem. Sajnos a film készítői a koreográfiára fordították a legnagyobb erejüket és nem mondanám hogy hű, de nagyon eldobom az agyamat jók lettek. Én eleve Magic Mike helyet a filmnek Esélyegyenlőségi ombucmann Mike nevet adtam volna a filmnek. Annyira gyorsan és embertelenül a keblére emelte a semmi utánnem érdeklődő kökler kölyköt hogy rossz volt nézni. Aztán ha már szóba jött Adam akkor vegyük őt is gorcső alá. Buta ahogy kinéz buta a beszéde és semmi nem érdekli csak a lé, de az ahogy haladunk a filmmel egyre inkább. Amúgy nincs a filmnek normális szövege kb mintha több újságcikket mondatonként összekombózva ragaszgattak volna egymásra aztán hozzávágták volna a szereplőkhöz. Voltak olyan részekk ahol gügyögtek egymással a szereplők nagyon gáz volt és ettől lassan telt az idő és borzasztó hosszúnak tűnt a film. A felvételek sem sikerültek valami jól néhol olyan volt a film mintha szépia filtert nyomtak volna rá pluszba. nagyon nyomasztó tud lenni egy idő után a western filmek színében nézni egy 2012-es filmet. ja és Mike egyedi bútorai amiért annyira erőlködik annyira egyformák és rondák hogy őszintén én sem adnék érte egy kanyi fityinget sem.

Csak annyit tudok mondani hogy ha teheted ne nézd meg ha annyira izgatja a fantáziád Channing Tatum majdnem pucér teste keress rá Google képeken a filmre, mert megnézni nagyon sok türelmet és tűrőképességet, figyelmet és toleranciát kíván.

65 Magic Mike  (2012)

dráma | vígjáték

Mike Lane (Channing Tatum) harminc év körüli férfi, aki Tampa városában, Floridában éli nem hétköznapi életét. Napközben tetőket javít, de éjszaka ő lesz Magic Mike, és a... több»

0