Egy sztárokkal teli szereplőgárda gyűlt össze ebben a gyógyulásról és szerelemről szóló történetben.

Jennifer Lopez visszatér az új filmjében, a This Is Me... Now: The Film című alkotásban. A 2024-es új film egy érdekes új narratívát nyújt a popdívától, hiszen tükrözi gyógyulásának és a szerelemhez vezető útjának történetét. A rajongóknak érdemes kritikus szemmel követni a történetet, hogy el tudják különíteni a fikciót a valóságtól.

This Is Me... Now: The Film olyasmi, amit még soha nem láthattál a dívától. Dave Meyers rendező mellett Jennifer egy olyan filmkalandot teremtett, amely tele van mitológiai történetmeséléssel és személyes gyógyulással. Az egy évtizeddel utolsó kiadott lemeze után érkező legújabb stúdióalbumával egy időben, az Amazon alkotás bemutatja a díva szerelemhez vezető útját. Fantasztikus kosztümökkel, lélegzetelállító koreográfiával és sztárokkal teli cameókkal ez az alkotás egy belső szemlélődő visszapillantás Jennifer kitartó szívéről."

Természetesen a vezető szerepet a színész/zenei előadó/táncos/producer Jennifer Lopez alakítja. Évek óta számos filmben láthattuk, mint például a Dalok szárnyán, A Wall Street pillangói, Álmomban már láttalak és nemrégiben a Shotgun Wedding és az Anya. Zenei pályafutása során világszerte több mint 80 millió lemezt adott el.

Lopezhez számos neves sztár csatlakozik, köztük Emmy-díjasok, Grammy-jelöltek és két Oscar-díjas, a férje, Ben Affleck.

Ha szavesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Amazon Prime előfizetéssel, akkor akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

dokumentum | zenés

A film feltárja Jennifer Lopez öngyógyító útját és a mesebeli megvalósulásba vetett rendíthetetlen hitét. több»