Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Gyakornokok (2013)

The Internship
Filmadatlap
 
30
Szereplők
35
Vélemények
26
Képek
1
Videók
 
Oliver.guy_   2020. 12. 01.

legújabb vélemény

0

Vígjátéknak kicsit gyenge, de amúgy jó film. Jó a történet, sok mondanivalója van, és a színészek nagyon jól játszanak. Egyszer érdemes megnézni.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

0

Ahhoz képest, hogy két ilyen profi vígjátékszínész szerepel ebben a filmben nem röhögtem halálra magam.


 
indingo   2017. 12. 04.

0

Ez az a két színész akit még külön külön se bírok, nem ha még össze is eresztik őket. Eléggé vérszegény a története és csak kínosan nevetséges. Igazi poén nem rémlik.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

0

A maga műfajában szerintem zseniális. A sokak által elképzelhetetlen Google világba kalandozhatunk egy keveset. Nagyon jól sülnek el a poénok és két szerethető karakter alkot Vaughn és Wilson. Az Ünneprontók ünnepe után ismét jól állnak egymásnak.

 
Berto49   2018. 05. 01.

0

Az egész film egy nagy Google-reklám! Nem is érdemes rá több szót vesztegetni. Az egyetlen felmerülő kérdés: mi történhetett egy egyik főszereplő, Owen Wilson orrával? Megtudom-e a Google-ből? Nem tudtam meg!

 
VFTS   2016. 08. 02.

1

A történet nem túl eredeti, de azért jó. Ismét bebizonyosodott, hogy Vince Vaughn és Owen Wilson remek párost alkotnak együtt. A maga kategóriájában jó és többször is nézhető.

 
Filmelemző   2018. 05. 19.

1

A film annak esete, amikor nagyon jó egy alapötlet de közepes a kivitelezés. Pedig Vince Vaughn és Owen Wilson érezhetően kitesznek magukért, csak valahogy nem jön össze az egész. Kicsit "B" kategóriát idéz. De egyszer nézősként szódával elmegy. Erős közepes a színvonal. Értékelésem: 5,5/10 pont.

Galéria (26)

Videók (1)

A film összbevétele 93 492 844 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 100 Google alkalmazott dolgozott statisztaként.

(kázsé)
 

A Google öt napnyi forgatási időt engedélyezett a stábnak a Googleplex Főhadiszálláson. A film többi részét az atlantai Georgia Institute of Technology épületében forgatták.

(kázsé)
 

Bár a Google nem fizetett azért, hogy a filmben feltűnjenek a termékeik, beleszólt abba, hogyan jelenítsék meg azokat. Például a készítők szerettek volna egy jelenetet, amiben az önjáró kocsi balesetet szenved, de ezt a Google nem engedélyezte.

(kázsé)
 

A könyvtár jelenetben látható lányok a rendező gyerekei.

(kázsé)
 

A Google egyik szoftverfejlesztője, Jeremy Hoffman hosszas cikket írt arról, hogy a film miért nem pontos, és hogy a Google szinte semmilyen szerepet nem vállalt a film elkészítésében, kivéve, hogy engedélyezte a név használatát.

(kázsé)
 

Mikor megérkeznek a Google-höz, a cég egyik valódi alapítója látható, ahogy elbiciklizik a háttérben.

(kázsé)