Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
66

Gyakornokok (2013)

The Internship
Filmadatlap
 
31
Szereplők
34
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Gyakornokok
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Vígjáték, ami nem vicces...hát nem mondanám hogy nem volt értekes de az előzetesek alapján jobbra számítottam. Egyedül azon szórakoztam jót, ahogy a két "dinoszaurusz" bekerült a modern Google-hoz és próbálnak beilleszkedni.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Ahhoz képest, hogy két ilyen profi vígjátékszínész szerepel ebben a filmben nem röhögtem halálra magam.


 
indingo   2017. 12. 04.

Ez az a két színész akit még külön külön se bírok, nem ha még össze is eresztik őket. Eléggé vérszegény a története és csak kínosan nevetséges. Igazi poén nem rémlik.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

A maga műfajában szerintem zseniális. A sokak által elképzelhetetlen Google világba kalandozhatunk egy keveset. Nagyon jól sülnek el a poénok és két szerethető karakter alkot Vaughn és Wilson. Az Ünneprontók ünnepe után ismét jól állnak egymásnak.

 
Berto49   2018. 05. 01.

Az egész film egy nagy Google-reklám! Nem is érdemes rá több szót vesztegetni. Az egyetlen felmerülő kérdés: mi történhetett egy egyik főszereplő, Owen Wilson orrával? Megtudom-e a Google-ből? Nem tudtam meg!

A film összbevétele 93 492 844 dollár volt (imdb.com).

 

A film 100 Google alkalmazott dolgozott statisztaként.

(kázsé)
 

A Google öt napnyi forgatási időt engedélyezett a stábnak a Googleplex Főhadiszálláson. A film többi részét a atlanatau Georgia Institute of Technology épületében forgatták.

(kázsé)
 

Bár a Google nem fizetett azért, hogy a filmben feltűnjenek a termékeik, beleszólt abba, hogyan jelenítsék meg azokat. Például a készítők szerettek volna egy jelenetet, amiben az önjáró kocsi balesetet szenved, de ezt a Google nem engedélyezte.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.