Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64

Gyakornokok (2013)

The Internship
Filmadatlap
 
28
Szereplők
33
Vélemények
24
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Ahhoz képest, hogy két ilyen profi vígjátékszínész szerepel ebben a filmben nem röhögtem halálra magam.

 
indingo   2017. 12. 04.

Ez az a két színész akit még külön külön se bírok, nem ha még össze is eresztik őket. Eléggé vérszegény a története és csak kínosan nevetséges. Igazi poén nem rémlik.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

A maga műfajában szerintem zseniális. A sokak által elképzelhetetlen Google világba kalandozhatunk egy keveset. Nagyon jól sülnek el a poénok és két szerethető karakter alkot Vaughn és Wilson. Az Ünneprontók ünnepe után ismét jól állnak egymásnak.

 
VFTS   2016. 08. 02.

A történet nem túl eredeti, de azért jó. Ismét bebizonyosodott, hogy Vince Vaughn és Owen Wilson remek párost alkotnak együtt. A maga kategóriájában jó és többször is nézhető.

 
Filmelemző   2018. 05. 19.

A film annak esete, amikor nagyon jó egy alapötlet de közepes a kivitelezés. Pedig Vince Vaughn és Owen Wilson érezhetően kitesznek magukért, csak valahogy nem jön össze az egész. Kicsit "B" kategóriát idéz. De egyszer nézősként szódával elmegy. Erős közepes a színvonal. Értékelésem: 5,5/10 pont.

 

A film 100 Google alkalmazott dolgozott statisztaként.

(kázsé )
 

A Google öt napnyi forgatási időt engedélyezett a stábnak a Googleplex Főhadiszálláson. A film többi részét a atlanatau Georgia Institute of Technology épületében forgatták.

(kázsé )
 

Bár a Google nem fizetett azért, hogy a filmben feltűnjenek a termékeik, beleszólt abba, hogyan jelenítsék meg azokat. Például a készítők szerettek volna egy jelenetet, amiben az önjáró kocsi balesetet szenved, de ezt a Google nem engedélyezte.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.