Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

6,9 a Richter-skálán (2016)

6.9 pe scara Richter
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
Hakker   2018. 03. 19.

Ez egy nagyon gyenge film. Vígjátéknak van kategorizálva, közben tele van mentálisan beteg emberekkel, akik inkább nyomasztanak,mintsem felvidítanának. Ez a film, egyszerűen kategória nélküli. A történet az elég semmitmondó.

 
feri1   2017. 04. 28.

Azt meg kell hagyni, hogy nem egy hétköznapi filmről van szó, de nagyon érdekes az egész sztori és a felvezetése. Nem voltak elvárásaim, de nagyon pozitívan jöttem ki a moziból.


 
luksa10   2017. 04. 17.

Igazán szép képi világa van a filmnek, meglepően jó története és sziporkázó dialógusai. Ezen felül az alakítások ugyan egy kissé teátrálisak, de még nem igaz zavaró ez.

 
Sziszi   2017. 04. 15.

Csodálatosan szép ez a film, ráadásul magyar vonatkozásai is vannak, mégis valahogy csönd övezi. Már a trailer alapján is nagyon ígéretes volt. Merem ajánlani!

 
Nem, a film címe nem egy katasztrófafilmet rejt, hanem egy igényes bohózatot. Rendezője, a román Nae Caranfiltől ez nem túlságosan meglepő: ő nem tartozik az új hullám társadalomkritikus drámákat szállító rendezők csoportjához, mindig is a maga útját járta. 75/100 több»
 
Összességében tudnám ajánlani a filmet, bátran lehet tenni vele egy próbát, mert azon vígjátékok közé tartozik, melyek képesek tartalmasan szórakoztatni. 7,5/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.