Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

Bödőcs Londonban 2. rész (2016)

Bödőcs Londonban 2. rész
Filmadatlap
 
2
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Ximpi   2016. 09. 15.

Aktuálpolitikai stand-up est rengeteg kritikával. Mind tudjuk, hogy ami most Magyarországon történik, az hallatlan, és a Rákosi korszakkal egy lapon fogják majd emlegetni a történelemkönyvek.

 
Miska bácsi   2018. 08. 03.

Miután láttam a felvételt a tévében, ezután döntöttem el, hogy élőben is látni, hallani kell, pedig nem szoktam stand up-ra járni, annyira meggyőző. A következő műsorára váltottam is jegyet, még nagyobb élmény volt.


 
lexlutor   2016. 11. 15.

Szívesebben néztem volna Londonban egy székről, mint a Comedy Central-on egy fotelból...

 
SuperBoi   2016. 07. 27.

Imádom Bödőcs Tibort. Évek őta ő az egyik legjobb stand up arc Magyarországon. Utánozhatatlan stílusával most is sikerült lehengerelnie a nézőket.

 
Vuk   2016. 06. 14.

Megéri megnézni azoknak, akik szeretik Bödőcs stílusát. Az első rész talán kicsit ütősebbre sikerült, de korrekt kis stand-up ez is.

 

Amikor Bödőcs Tibor Londonban vendégszerepelt, forgattak az utcán is spontán jeleneteket a kreatív rendező ötleteiből, amelyek alá Bödőcs"jammelt"szöveget.

(KaTuS55 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.