Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Szia Életem! (2022)

Szia Életem!
Filmadatlap
 
13
Szereplők
14
Vélemények
21
Képek
2
Videók

Galéria (21)

Thuróczy Szabolcs
Pásztor-Várady Mór
Pásztor-Várady Mór
Thuróczy Szabolcs
Pásztor-Várady Mór
Thuróczy Szabolcs
Geszti Péter
Thuróczy Szabolcs
Pásztor-Várady Mór
Pásztor-Várady Mór
Pásztor-Várady Mór
Kovács Patrícia
Thuróczy Szabolcs
Tasnádi Bence
Kovács Patrícia
Vékes Csaba
Thuróczy Szabolcs
Thuróczy Szabolcs
Mucsi Zoltán
Thuróczy Szabolcs
Pásztor-Várady Mór
Kovács Patrícia
Thuróczy Szabolcs
Thuróczy Szabolcs
Pásztor-Várady Mór
Kovács Patrícia
Pásztor-Várady Mór
Thuróczy Szabolcs
Básti Juli
Pásztor-Várady Mór
Pásztor-Várady Mór

Videók (2)

 
Emmersson   2023. 01. 19.

legújabb vélemény

1
A vérfarkas fagyit ebédel

Ritkán dobok 5 csillagot egy filmre. Két módon jöhet nálam ez szóba. Az egyik, amikor olyan különleges nézőpontból mutatnak be egy jó sztorit, annyira szokatlan stílusban kapok fantasztikus élmény, ami szinte arcul csap; a másik, amikor egy abszolút ... teljes kritika»

 
Artúr   2023. 01. 17.

a nap véleménye

1
Kedves élet-szeletke

Végre még egy hazai filmes alkotás, ami nem hemzseg a megbicsakló színészi teljesítményektől, ahol el tudom hinni a főhősnek, hogy valami fáj, valami tetszik, vagy valami megnevettet. Kiemelném Pásztor-Várady Mór alakítását, vagy a rendező munkáját, vagy bárkiét, aki egy hiteles és nem csak egy cukorgombóc karaktert alkotott Samuból. Kifejezetten élvezetesek és nem kényszeredettek voltak a jelenetei. Abban talán egyetérthetünk, hogy a Besúgóban sem Thuróczy Szabolcs tehetségével volt gond. A színész jól hozza a flegma, lecsúszott író szerepét, és szépen dolgozik együtt a poénokon a társával, akivel a film nagy részében be van zárva egy lakásba. Persze túlozni sem akarok. Nem a Gladiátor folytatását, nem egy újabb Keresztapa epizódot és koránt sem a Halálos iramban akcióját idézi a mű. Ez a mozi aranyos, kedves és emberi. A hibákról, az együttérzésről és a változni képes apa-szerepről szól a történet. A maga nemében inkább realista, de nem fanyar. Romantikus, de csöpögős. Mindenkinek ajánlom Rohonyi Gábor és Vékes Csaba rendezők munkáját, aki egy kicsit mosolyogna egy kedves élet-szeletke felvillantásán, és azt mondaná neki, szia életem.

 
indingo   2022. 09. 10.

2
Aranyélet után

Egy férfi, akinek hirtelen apának kell lennie. Maga a történet nem túl egyedi, jópár film készült már hasonló témában. A film szereposztása tetszett, Thuróczyt az Aranyélet óta nagyon kedvelem. A kisfiú, Pásztor-Várady Mór amellett, hogy elképesztően cuki, tehetséges is. Nagyon ermészetesen játszott, jól beszélt. Akadtak jó karakterek a filmen, akiknek juthatott vona töb játékidő is. A történet helyenként kicsit lassú volt és meglepett hogy elég sokat csúnya szó is elhangzik benne. Összességében voltak jó pillanatai a filmne, de én többet vártam tőle.

 
Eastern79   2022. 12. 29.

2
Kellemes kikapcsolódás

Nagyon szeretem a magyar filmeket, és bár nem találtam kiugróan jónak, jól esett egy ilyen kedves történetet megnézni, ahol nincs erőszak, maximum egy kis csúnya beszéd, viszont ízes magyar beszólásokból és poénokból nincs hiány. A kisfiú játéka természetes, spontán hatást kelt, a „nagy öregek” meg hozzák a megszokott profi színvonalat. Kedves, aranyos, bár kissé sablonos történet.

 
Dorkateo   2023. 01. 08.

2

Meglepően jó kis vicces film lett a végére. Nehezen indult be, végig jellemzőek a hosszúra hagyott snittek, lehetne feszesebb is. Összességében egy kellemes délutáni szórakozás.

 
Lóri Ádámcsik   2023. 01. 06.

1
Szia Uram!

Nem váltja meg a világot, de esti filmnek jó. Igazán kiemelkedő magyar film évente nem sok van. Ennek a filmnek sem sikerült kiemelkedni, de legalább pár szórakoztató percet csempészett az életünkbe.

 
Crystaldeer   2023. 01. 07.

0
Szerethető magyar családi vígjáték.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A film története nem egyedi, hisz sok ilyen hasonló alaptörténetű film van már, ahol váratlanul felbukkan egy gyerek, akiről az apja mit sem tudott, az anya meg lepasszolja neki egy kis időre. Így az írók is tudták, hogy csak úgy lehet kiemelkedően s... teljes kritika»

A film 92 887 830 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 62 255 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film rendezője és forgatókönyvírója Vékás Csaba, aki a filmben is feltűnik, mint Barna barátja.

(indingo )
 

Pásztor-Várady Mórt, több mint 200 jelentkező közül választották ki az egyik főszerepre.

(indingo )
 

A főszereplő kisfiúnak, Pásztor-Várady Mórnak ez az első filmes szerepe.

(indingo )
 

A producerek között szerepel Geszti Péter és felesége Ditz Edit is.

(indingo )