76% 188 szavazat
Felvéve

Felvéve

Accepted
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
13
Érdekességek (13)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

Miután Bartleby (Justin Long) egy egyetemre sem került be, úgy döntött, hogy megalapítja a sajátját. Barátaival közösen megalkotnak – legalábbis látszólag – egy egyetemet, hogy a szüleik előtt úgy tűnhessenek fel, mint akik felsőfokú tanulmányokat végeznek. A csel beválik, mások is… Több


Rendező: Steve Pink
Forgatókönyvíró: Adam Cooper, Bill Collage, Mark Perez
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2007.01.31. | SkyShowtime (2023.02.14.)
 
2024.03.02 Ари Шандор

legújabb vélemény

Akár 5 is lehetett volna...

Néhol átment bugyutába nagyon. De amúgy a történet rendben van, mosolyt csal az arcra időnként... és még mondanivalója is van, kritikát fogalmaz meg... Jó ez. A tinédzseres filmek közt a jók közé sorolandó mindenképp. Azt kifejezett előnyének mondanám, hogy nem megy el sikamlós témák irányába, nem a tizenévesek „mindenáron b...ni kellene” törekvésének hullámát lovagolja meg. Nem vulgáris, nem alpári... és ez nagyon jó!

0
 
2019.07.27 Ms. Akárki

Igazán egyedi történetű tinifilm. Ötletes és furfangos hogy kitaláltak és lényegében létre is hoztak egy sulit maguknak mert nem vették fel sehová őket. Egyedi óráik vannak az biztos. Kellemes vígjáték persze a kötelező romantikus szállal.

0
 
2023.07.18 Di Canio

Párszor már láttam ezt a filmet, jó kis sulis vígjáték. Ebben a stílusban a legjobbak között van, még ilyen történettel eddig nem találkoztam, hogy magadnak csinálj sulit, már csak ezért is érdemes lehet megnézni.

0
 
2017.08.04 Eniq

Nekem az egyik kedvenc filmem, nagyon szórakoztató könnyű kis film, a színészek és a zenék is nagyon jók benne. Justin Long nagyon jól alakítja a szerepét, ebben a filmben kedveltem meg igazán.

1
 
2018.10.20 Csillagpor

Nagyon ötletes vígjáték. Ilyen témát még biztos nem boncolgatott egy film se... Nem vesznek fel sehova suliba...sebaj...csináld magad suli és kolesz. Hát ez kész. Szétnevettem magam rajta. Újranézős film az biztos.

0

A film összbevétele 38 505 009 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Blake Lively karaktere, Monica B-nek hívja Bartleby-t, ami utalás a színésznő híres sorozatára, a Gossip girl-re, amelyben Serena szintén B-nek hívja legjobb barátnőjét, Blair-t.Szerző: ArpiHajdu és Réci

#2
 

Az Universal Pictures stúdió 150. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#3
 

F.A.L.T.U című filmet, Jackky Bhagnani főszereplésével a Felvéve ihlette meg. Szerző: Bogi87

#4
 

A forgatás Los Angeles-ben Orange-ban, Kaliforniában zajlott a Chapman University-n.Szerző: Bogi87

#5