Felvéve (2006)

Accepted

Ms. Akárki   2019. 07. 27.

Igazán egyedi történetű tinifilm. Ötletes és furfangos hogy kitaláltak és lényegében létre is hoztak egy sulit maguknak mert nem vették fel sehová őket. Egyedi óráik vannak az biztos. Kellemes vígjáték persze a kötelező romantikus szállal.

Eniq   2017. 08. 04.

Nekem az egyik kedvenc filmem, nagyon szórakoztató könnyű kis film, a színészek és a zenék is nagyon jók benne. Justin Long nagyon jól alakítja a szerepét, ebben a filmben kedveltem meg igazán.

Csillagpor   2018. 10. 20.

Nagyon ötletes vígjáték. Ilyen témát még biztos nem boncolgatott egy film se... Nem vesznek fel sehova suliba...sebaj...csináld magad suli és kolesz. Hát ez kész. Szétnevettem magam rajta. Újranézős film az biztos.

nagyniki987   2016. 04. 30.

Sokkal gyengébb filmre készültem, pozitív csalódás volt. Nézhető. Lehetne pörgősebb, izgalmasabb és színészileg összetettebb. Nincs sok mondanivaló. Egyszer nézhető kategória.

tomvétsz   2015. 05. 17.

Amerikában sikerült kisütni még egy pite szerű filmet, de ez most nem lett annyira gyenge. A filmen sokat dob, hogy eredeti az alaptörténet. Vannak azért klisék is a filmben, de a sztoriban vannak lehetőségek. A poénok is egészen jók, nem alpári és n... több»

pragmatikus   2018. 07. 27.

Éppen megtörtént eset is lehetne ez a történet, de csak egy szimpla vígjáték. Számomra egy könnyed felüdülést adott. Jól megkomponált magyar szöveggel.

DarkLion   2015. 11. 16.

Eredeti ötlet alapján készült eredeti film. Manapság vagy rebootok, vagy folytatások készülnek, de én még nem láttam olyan vígjátékot, amiben csalódott fiúk egyetemet alapítanak. A film azon túl, hogy eredeti tele van lendülettel és poénokkal. Nem ez a legjobb komédia valaha, de abszolút vállalható és nézhető.

Blake Lively karaktere, Monica B-nek hívja Bartleby-t, ami utalás a színésznő híres sorozatára, a Gossip girl-re, amelyben Serena szintén B-nek hívja legjobb barátnőjét, Blair-t.

(ArpiHajdu és Réci)

Az Universal Pictures stúdió 150. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)

F.A.L.T.U című filmet, Jackky Bhagnani főszereplésével a Felvéve ihlette meg.

(Bogi87)

A forgatás Los Angeles-ben Orange-ban, Kaliforniában zajlott a Chapman University-n.

(Bogi87)

38,5 millió dolláros bevételt generált a Felvéve.