Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Túl közeli rokon (2003)

Stuck on You
Filmadatlap
 
32
Szereplők
3
Vélemények
28
Képek
1
Videók

Galéria (28)

Matt Damon
Greg Kinnear

Videók (1)

 
indingo   2018. 04. 26.

legújabb vélemény

0

Szerintem ez egy tök jó kis vígjáték. Kicsit abszurd a története. Az egyik iker zuhanyzik, a másik addig ott áll esőkabátban. NO meg a szex jelenet. Én jókat mulattam rajta.

 
HanGa   2016. 04. 27.

0

Erről még senki sem írt vélemény? Nagyon jó kis vígjáték, nem az a bugyuta fajta. Szokatlan a témája, de a rendezők remekül megoldották a sziámi ikreket. A színészek remekül játszottak.

 
Leoni   2016. 04. 30.

0

Nagyon kedves kis vígjáték, jók a színészek összenőve, érdekes, ahogy együtt tudnak élni a helyzetükkel, és hogy támogatják egymást az életben. Jól szórakoztam rajta, külön szeretem Cher és Meryl Streep részeit is benne.

A film összbevétele 65 784 503 dollár volt (imdb.com).

 

Ben Carson egy valódi orvos, aki a történelemben először választott szét sziámi ikreket úgy, hogy mind a ketten túlélték. A műtét 22 órán át tartott. A felesége és három gyermek szintén feltűnnek a váróteremben.

(rbernadett)
 

Matt Damon akkor találkozott későbbi feleségével, amikor a stáb tagjai és a szereplőgárda elcipelték egy bárba mulatni és történetesen Damon későbbi felesége volt ott a csapos.

(rbernadett)
 

A film elején amikor az ikrek kikelnek az ágyból és leteszik a lábukat a földre, van egy kép, amikor úgy látszik mintha egy arc lenne az ágy alatt. Azt mondták, hogy az egy baseball felszerelés, valójában a főproducer, aki elbújt mondván a rendező úgysem veszi észre. Tényleg nem vette.

(rbernadett)