65% 62 szavazat
Ingatlankirályok

Ingatlankirályok

Betonrausch
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
14
Szereplők (14)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Szabi  

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

Egy fiatal férfi, aki bármit megtenne, hogy meggazdagodjon, barátjával az oldalán megkísérli bevenni a berlini ingatlanpiacot. Csakhogy amilyen rövid az út a csúcsra, olyan könnyű a mélybe zuhanni.

Az Ingatlankirályok három korrupt ingatlanügynök felemelkedésének és bukásának története,… Több

 
2024.01.02 Lóri Ádámcsik

legújabb vélemény

Esti filmnek jó volt

A német Wall Street farkasa olcsó kiadásban. :) Nem kell tőle sokat várni, de 1x nézhető.

0
 
2020.04.10 DarkLion

A németek összeszedték a színészeik legjavát, és bár a végeredmény nem lett egy élvonalbeli produkció, érdekes sztorit mutat be. Akár igaz is lehetne a története...

0
 
2020.04.12 Nagykarcsi

Nem volt ez azért olyan rossz, mint amire számítottam, néha meglepően dinamikusan halad a történet. A néhány üresjárattól eltekintve egész izgalmas film, a témája valószínűleg mindenkit érdekel, akinek valamilyen módon volt már szerencséje ingatlanosokhoz.

0
 
2020.04.14 Szabi

Egy kissé nagyobb volt a füstje, mint a lángja, valahogy olyan üresjárat volt a java része, és utána se éreztem, hogy valaha még meg szeretném nézni. Elképzelhetőnek tartom, hogy egyszerűen csak nem az én ízlésem, de ez a fajta humor sose volt a kedvencem.

0
 
2020.04.13 gabi

Az biztos, hogy ez a film irtó jó arra, hogy kikapcsolja az agyamat. Nem mondom, hogy halálra nevettem magam, de szerintem jól ki van találva az egész sztori. Csakis ajánlani tudom egy délutáni közös filmezéshez.

0