Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 Ingatlankirályok
 
airbus   2020. 04. 14.

legújabb vélemény

Egy kissé nagyobb volt a füstje, mint a lángja, valahogy olyan üresjárat volt a java része, és utána se éreztem, hogy valaha még meg szeretném nézni. Elképzelhetőnek tartom, hogy egyszerűen csak nem az én ízlésem, de ez a fajta humor sose volt a kedvencem.

 
Torres9   2020. 04. 13.

Az biztos, hogy ez a film irtó jó arra, hogy kikapcsolja az agyamat. Nem mondom, hogy halálra nevettem magam, de szerintem jól ki van találva az egész sztori. Csakis ajánlani tudom egy délutáni közös filmezéshez.


 
Scanian   2020. 04. 12.

Nem volt ez azért olyan rossz, mint amire számítottam, néha meglepően dinamikusan halad a történet. A néhány üresjárattól eltekintve egész izgalmas film, a témája valószínűleg mindenkit érdekel, akinek valamilyen módon volt már szerencséje ingatlanosokhoz.

 
DarkLion   2020. 04. 10.

A németek összeszedték a színészeik legjavát, és bár a végeredmény nem lett egy élvonalbeli produkció, érdekes sztorit mutat be. Akár igaz is lehetne a története...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.