Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Túltolva (2019)

The Beach Bum
Filmadatlap
 
42
Szereplők
6
Vélemények
35
Képek
4
Videók
Túltolva
 
imreacs82   2019. 04. 08.

Túlságosan idióta, a poénok silányak, gagyik. Moziban nem érdemes megnézni. Karakterei túlontúl átlagosak, a jelenetek nem hagytak bennem mély nyomot. Felejthető.

 
Gábor Hován Nézhetetlen  2019. 04. 06.
Ez egy film volt?

Ritka pocsék film. 2 forintot nem ér az egész. Könyörgök, ne nézzék meg!


 
ollggaalek   2019. 03. 27.

Nem tudok egyetérteni az előttem szólóval, szerintem a film gyenge pontja maga a főszereplő. Tudom én, hogy Oscar-díj meg minden, nagyon kedvelem McConaughey filmjeit, de ebben a filmben nem egy bohém művész, hanem egy bohém művész paródiáját/karikatúráját játssza, amivel én személy szerint nem igazán tudok mit kezdeni. Őszintén szólva ez nekem nem jön be. A Túltolva egy teljesen (átlagon felüli megközelítésű) középszerű film, ami talán egyeseket le tud venni a lábáról a színes-szagos világával, de én sajnos (?) nem tartozom közéjük.

 
hansi13   2019. 03. 25.

A Túltolva Harmony Korine eddig legjobb, bizonyos értelemben legkiforrottabb filmje, mondom ez úgy, hogy a korábbi munkái nekem nagyon bejöttek. Matthew McConaughey-t élmény volt egy ilyen szerepben látni, bár sokszor tűnik ripacskodónak, de valahogy mégis működik. A Túltolva egy igazi feel good mozi, amit bár nem fogunk évek múlva is emlegetni, a mozijegy árát simán megéri.

 
michal   2019. 03. 23.

Bár nem vagyok oda ezért a fajta humorért, azt kell mondjam, hogy a Túltolva...egyáltalán nem lett túltolva. Persze néha olyan határokat feszeget, ami szerintem már ennél tovább menve egyáltalán nem lenne vicces, de szerencsére a film pont ismeri ezeket a határokat, és nem is lép át, így megmarad a jó ízlés határain belül. Szerintem ez az egyik legnagyszerűbb benne. Újat persze sajnos nem hoz a műfajban, de ettől függetlenül szerintem érdemes megnézni.

 
Ki ne akarná megnézni Matthew McConaughey-t full betépett, harsány életművészként? több»
 
Korine második, szélesebb közönségnek szánt filmjéhez jelentős mennyiségben használt fel elemeket előző filmjéből, csak sajnos pont az igazán izgalmas és az általa létrehozott világnak értelmet adó részeket hagyta el vagy cserélte fel. Szórakoztató, de túlzottan szabad módszerrel kívánja azt üzenni a modern, civilizált nézőknek, hogy kevésbé vegyék komolyan az életet és többet foglalkozzanak az élvezetekkel, mint a felelősségtudattal. Sajnos ezáltal lesz a film maga is olyan, mint főhőse. Ambíciók és felelősségtudat nélkül tengődik, ez pedig a figyelem fenntartásához is éppenhogy csak elég. több»
 
Mindent egybevetve, úgy sejtem, egy igen megosztó kategóriába estünk ismét. Talán sokat akart a szarka, de az is lehet, hogy csak én nem láttam a fától az erdőt több»
 

A rendező, Harmony Korine elmondása szerint néhány Los Angeles-i moziban a vetítőteremben terjengő marihuána füstben fogák vetíteni a filmet.

(hp)
 

Martin Lawrence 8 év után tért vissza a filmezéshez. Legutóbb 2011-ben, a Gagyi mami: Mint két tojásban láthatták a nézők.

(hp)
 

A film főszerepét eredetileg Gary Oldmannek ajánlották fel, aki nem élt a lehetőséggel. Az alkotók ezt követően keresték meg Matthew McConaughey-t, aki rábólintott a felkérésre.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.