Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
57%

Túltolva (2019)

The Beach Bum
Filmadatlap
 
26
Szereplők
12
Vélemények
35
Képek
1
Videók
 
jabor   2020. 12. 10.

legújabb vélemény

0
Bámm!

Ez bizony túl lett tolva rendesen. Hála a jó égnek volt, aki vette ezt a bátorságot, s megteremtette ezt a pezsgő, extrovertált, exhibicionista művészvilágot. Hozzáteszem, 1-2 helyen tényleg túl van tolva a poéngyártás, ami már-már erőltetett, de nekem nagyon bejött a hangulata a filmnek. 420!

 
Lubi   2019. 09. 07.

a nap véleménye

1
Az élet habzsolva jó

Harmony Korine filmkölteménye drogmámoros, örömittas, komikus tragédia az élet élvezetéről Matthew McConaughey tolmácsolásában. Könnyed nyári kikapcsolódás filozófiával átitatva. Egy nem szokványos értelemben vett normatív alkotás, ami nincs is a moz... teljes kritika»


 
imreacs82   2019. 04. 08.

2

Túlságosan idióta, a poénok silányak, gagyik. Moziban nem érdemes megnézni. Karakterei túlontúl átlagosak, a jelenetek nem hagytak bennem mély nyomot. Felejthető.

 
P   2019. 09. 22.

1

Fél órát bírtam. Igazából többet nem is tudok hozzá írni.

 
Gábor Hován Nézhetetlen  2019. 04. 06.

3
Ez egy film volt?

Ritka pocsék film. 2 forintot nem ér az egész. Könyörgök, ne nézzék meg!

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 01. 20.

1

Rég láttam ennyire pocsék, élvezhetetlen és vontatott [email protected] Kb fél óra után kikapcsoltam, mert konkrétan felidegesített a tudat is, hogy ez a film létezik. Pedig bírom az ilyen stoner cuccokat ( Nagy szívás, félelem és reszketés, ananász express...s... több»

 
Attila Herke Nézhetetlen  2019. 09. 14.

1
Rettentő rossz

A létező legrosszabb film amit valaha megcsinált valaki. 10 szeres arany málna. Matt McConaughey -t nem értem. Nem normális. Annyira semmi hogy nem lehet szavakba önteni.

Galéria (35)

Videók (1)

A film összbevétele 3 487 204 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 23 625 320 forintot termelt.

 

A rendező, Harmony Korine elmondása szerint néhány Los Angeles-i moziban a vetítőteremben terjengő marihuána füstben fogák vetíteni a filmet.

(hp )
 

Martin Lawrence 8 év után tért vissza a filmezéshez. Legutóbb 2011-ben, a Gagyi mami: Mint két tojásban láthatták a nézők.

(hp )
 

A film főszerepét eredetileg Gary Oldmannek ajánlották fel, aki nem élt a lehetőséggel. Az alkotók ezt követően keresték meg Matthew McConaughey-t, aki rábólintott a felkérésre.

(hp )
 

Matthew McConaughey és Jonah Hill a A Wall Street farkasa után ismét együtt állt a kamerák elé.

(hp )
 

A Beach Bum Matthew McConaughey és Zac Efron második közös filmje Az újságos fiú után.

(hp )
 

A Beach Bum forgatása 2017. novemberében kezdődött meg, és mindössze néhány hetet vett igénybe.

(hp )
 

A film világpremierje a South by Southwest filmfesztiválon volt 2019. március 9-én.

(hp )
 
Ki ne akarná megnézni Matthew McConaughey-t full betépett, harsány életművészként? több»
 
Korine második, szélesebb közönségnek szánt filmjéhez jelentős mennyiségben használt fel elemeket előző filmjéből, csak sajnos pont az igazán izgalmas és az általa létrehozott világnak értelmet adó részeket hagyta el vagy cserélte fel. Szórakoztató, de túlzottan szabad módszerrel kívánja azt üzenni a modern, civilizált nézőknek, hogy kevésbé vegyék komolyan az életet és többet foglalkozzanak az élvezetekkel, mint a felelősségtudattal. Sajnos ezáltal lesz a film maga is olyan, mint főhőse. Ambíciók és felelősségtudat nélkül tengődik, ez pedig a figyelem fenntartásához is éppenhogy csak elég. több»
 
Mindent egybevetve, úgy sejtem, egy igen megosztó kategóriába estünk ismét. Talán sokat akart a szarka, de az is lehet, hogy csak én nem láttam a fától az erdőt több»