Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Nagyfiúk (2010)

Grown Ups
Filmadatlap
 
28
Szereplők
58
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 16.

legújabb vélemény

0
Nem kell előtte meghajolni, de ez egy jó Sandler film lett

Adam Sandlert sokszor ócsárolták, mert nem igazán tud újat mutatni és felülkerekedni a múlt sikerein. Szerintem ez pont az a film, ami azért rejt lehetőséget magában, és voltak benne egészen szórakoztató jelenetek. Nem azt mondom, hogy a legjobb vígjáték, amit valaha is láttam, de azért egy jó kis családi vígjáték lett belőle a "régi nagyokkal". Jó volt látni egy filmben Kevin Jamest, Chris Rockot, Rob Schneidert vagy éppen Steve Buscemit. Persze egy ilyen kvalitású vígjátéknál nem kell sokat gondolni a történetről, hiszen a jól megszokott recept volt, miszerint a régi sulis haverok összejönnek egy hétvégére felnőtt korukban, és nosztalgiáznak, hülyülnek. Igazából semmi újat nem mutat, nem is kell sokat várni tőle. Pusztán egy jó estét; kis családi-vígjáték jó pár beszólással és jelenettel.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

0

Őszintén szólva végig se bírtam nézni, nagyon erőltetett végig, hiába a sok jó színész és nincs semmi mondanivalója.

 
HercegPeter   2016. 12. 09.

1

Nem szeretem, mikor valaki azt mondja, hogy ez is csak egy ócska Sandler-film. Az oké, hogy nem tetszik valakinek, de nem hinném ,hogy ezért a színész a felelős. Rengeteg filmje van a fickónak és ha van olyan, akinek egyik se tetszik, annak nincs hum... több»

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Kellemes vígjáték, eszébe juttatja az embernek a fiatalságát, a rég elfeledett barátokat. A kedvenc jelentetem a úszómedence partján amikor jön az izmos csávó! Há mi újság van jányok?

 
Sabnock Sanatory   2020. 11. 13.

0

Sandler belebukott. Nem tudta meglépni vagy túlszárnyalni az elmúlt évek hangos és zajos sikereit. Sajnálom Adam, ez számomra egy vicctelen és humortalan hülyeség volt. Nyakon öntöttetek egy nagy adag sziruppal, amit utálok.

2
 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Na ez még Adam Sandler jó vígjátékai közé sorolható, humoros családias nosztalgikus film amit többen érdemes megnézni. Nekem nagyon tetszett aki meg még nem látta az nézze meg csalódni nem fog, Vannak benne beteg részek, ugye ez a jó színészgárda azért hozza a formáját!

 
hszpp Nézhetetlen  2017. 02. 03.

0

Az én véleményem szerint ez egy közepes film,amit Adam Sandler sem tudott nagyon fölfelé húzni. A sztori mókás,vannak benne jó poénok,de eléggé egy hangúan, vontatottan megy végbe a fejlemény,háttérfilmnek,egyszer nézős filmnek ideális.

A film összbevétele 271 430 189 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredetileg a kilencvenes évek közepén került volna a mozikba, azonban az egyik főszereplőt alakító Chris Farley 1997-ben bekövetkezett tragikus halála miatt a produkció több mint egy évtizedet csúszott.

(hp)
 

Adam Sandler a premiert követően színésztársait (Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider, David Spade) egy vadonatúj Maseratival lepte meg.

(hp)
 

Maya Rudolph valóban állapotos volt a film forgatása alatt. A forgatás 2009 júniusában kezdődött, a színésznő pedig még ez év novemberében életet adott második gyerekének.

(hp)
 

A film nyitójelenetében a rendező, Dennis Dugan is feltűnik. Ő játssza a kosárlabda mérkőzés bíróját.

(hp)
 

Adam Sandler immáron ötödször dolgozott együtt Dennis Dugan rendezővel.

(hp)