Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
28
Szereplők
55
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Nagyfiúk
 
Norbert93   2020. 03. 27.

legújabb vélemény

Gyakorlatilag annyi a film története, hogy a régi haveri társaság újra összejön ökörködni/bandázni. És éppen ez adja meg az egész hangulatát, hogy igazság szerint semmiről sem szól csak az ökörködésről és 'hálistennek ezen a vonalon elindulva a film sem veszi komolyan saját magát és egy laza szórakoztatáson felül nem is akar mást nyújtani.

 
HercegPeter   2016. 12. 09.

Nem szeretem, mikor valaki azt mondja, hogy ez is csak egy ócska Sandler-film. Az oké, hogy nem tetszik valakinek, de nem hinném ,hogy ezért a színész a felelős. Rengeteg filmje van a fickónak és ha van olyan, akinek egyik se tetszik, annak nincs humorérzéke szerintem. Nekem is vannak olyan színészek akik, nem szimpatikusak, de még sosem, volt olyan hogy csak azért ne nézzek meg egy filmet, mert XY játszik benne. Kétféle ember van: aki vevő erre a fajta humorra, és aki nem. Szerencsére én az első kategóriába tartozom, így nagyon élveztem a filmet. De úgy gondolom, hogy a színészek is, hiszen ők a való életben is haverok/barátok és ez látszik a játékukon. Én tudok nevetni a fingós-böfögős vicceken és azokon mikor valaki elesik vagy megüti magát. De ha valaki nem szereti ezt a fajta humor az ne nézze meg. Konkrétan a filmről annyit mondanék, hogy ez a kedvenc filmem Sandler-től. A poénok ütnek és a sokféle, együtt mégis pont jól mutató karakterek és az őket megformáló színészek is nagyot dobnak a filmen. A szinkronok is a jól megszokottak, úgyhogy ezen sincs semmi kivetnivaló. Ez egy olyan típusú film, ahol a történet igazából lényegtelen, mert itt minden jelenet a másiktól függetlenül is vicces.


 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Őszintén szólva végig se bírtam nézni, nagyon erőltetett végig, hiába a sok jó színész és nincs semmi mondanivalója.

 
indingo   2016. 02. 18.

Kellemes vígjáték, eszébe juttatja az embernek a fiatalságát, a rég elfeledett barátokat. A kedvenc jelentetem a úszómedence partján amikor jön az izmos csávó! Há mi újság van jányok?

 
Orosz István   2016. 05. 28.

Na ez még Adam Sandler jó vígjátékai közé sorolható, humoros családias nosztalgikus film amit többen érdemes megnézni. Nekem nagyon tetszett aki meg még nem látta az nézze meg csalódni nem fog, Vannak benne beteg részek, ugye ez a jó színészgárda azért hozza a formáját!

A film összbevétele 271 430 189 dollár volt (imdb.com).

 

A film eredetileg a kilencvenes évek közepén került volna a mozikba, azonban az egyik főszereplőt alakító Chris Farley 1997-ben bekövetkezett tragikus halála miatt a produkció több mint egy évtizedet csúszott.

(hp)
 

Adam Sandler a premiert követően színésztársait (Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider, David Spade) egy vadonatúj Maseratival lepte meg.

(hp)
 

Maya Rudolph valóban állapotos volt a film forgatása alatt. A forgatás 2009 júniusában kezdődött, a színésznő pedig még ez év novemberében életet adott második gyerekének.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.