Salma Hayek egy friss interjúban beszélt arról, hogy Hollywoodban közel 20 évig nem kapott vígjátékban szerepet, mert egyszerűen túl szexinek tartották a műfajhoz. 

“Egész életemben vígjátékot akartam csinálni, de nem adtak ilyen szerepet addig, amíg nem találkoztam Adam Sandlerrel, aki segített bejutni a 2010-es Nagyfiúk produkcióhoz, de akkor már 40 éves voltam. Korábban azt mondták: 'Szexi vagy, szóval nem lehet humorérzéked. Nemcsak az nem megengedett, hogy okos legyél, de az sem, hogy vicces legyél a '90-es években’” - mondta a színésznő a GQ UK magazinnak.

“Akkoriban szomorú voltam. De most itt vagyok, és minden műfajban játszom, életem egy olyan időszakában, amikor azt mondták, hogy ‘felettem már eljárt az idő’” - tette hozzá Hayek.

A héten érkezik egyébként a hazai mozikba a Magic Mike utolsó tánca, amelyben a színésznő Channing Tatum partnereként lesz látható. A film előzetesét lentebb tudjátok megtekinteni.

dráma | vígjáték

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»