Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
88
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Baranyai István Nézhetetlen  2020. 04. 24.

legújabb vélemény

Amcsi vígjátékok szereplői unszimpatikus karakterek!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Elég gyenge film, van benne egy-két filmes poén, de ugyanaz a káromkodós ízléstelen poénok, mint amit a legtöbb mai vígjáték felvonultat, Zac Efron otthoniasan mozoghat a filmben.


 
indingo   2017. 05. 03.

Nem volt annyira ütős, mint számítottam. Sok eredeti ötlet nem volt benne, de azért lehetett rajta nevetni. A szereposztása elég találó.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 22.

Naa...végre egy jól sikerült vígjáték. Ez mostanában ritkán elmondható. Lehet, hogy hangulat kérdése, de nekünk nagyon bejött. Nemcsak először, hanem másodjára nézve is. A filmet látva visszasírom a jó kis egyetemi házibulikat, a közös bandázást a haverokkal, amikor még minden olyan önfeledten ment magától. Ugyanakkor a másik oldalt, a dolgozó és pihenni vágyó szülőket is meg tudom érteni mostmár. Valahol még a két oldal között járok. Szerintem a filmben a poénok ültek, különösen a légzsákos kilövések. A dumák szórakoztatóak voltak, Seth Rogen és Rose Byrne jó párost alkottak együtt, a baba pedig olyan arcokat vágott, amit öröm volt nézni. Zac Efron hozta a tőle elvárt szokásost, ahhoz nem tett hozzá, de nem is vett el belőle semmit. A történet egyszerű, de ebben a filmben az életérzés a lényeg, ami teljesen átjött. És akkor most azon melegében nekiállunk a második résznek, kíváncsian várjuk.

 
Deku   2017. 10. 22.

Bőven akadt volna még teendő ezzel a filmmel mivel szerintem nem lett a legjobb alkotás. Úgy érzem ez a film tök kidolgozatlan lett. Az alap koncepció ritka jó és izgalmasnak tűnt, azonban ahogy tálalták nem tetszett.

A film összbevétele 270 665 134 dollár volt (imdb.com).

 

A rossz szomszédság annyira sikeres volt, hogy a költségei már a bemutató napon megtérültek.

(phanzetomox)
 

A film címe eredetileg Townies lett volna.

(phanzetomox)
 

A filmben találhatóak utalások Az elefántember című alkotásra is.

(phanzetomox)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.