Zohan Dvir (Adam Sandler), az izraeli kommandós kemény, mint a kő. Mindig akcióra kész, és soha nem vall kudarcot, ha a terroristák elleni küzdelemről, vagy a női szívek meghódításáról van szó. A szíve mélyén azonban Zohan másmilyen életre vágyik. Amerikába akar utazni, hogy ott híres… Több

Író: Adam Sandler, Robert Smigel, Judd Apatow

73 Ne szórakozz Zohannal! (2008)
Adam Sandler stílusában egy nagyon bolond vígjáték, viszont közben viccesen tálalt boncolgatása a rasszizmusnak, és annak teljes értelmetlenségének, gyakorlatilag nevetségességének. Emiatt a kontraszt miatt számomra ez egy találó film, hiába nem egy drámai alkotás, mégis a maga idiotizmusával együttvéve elég elgondolkodtató.
Nagyon erőltetett volt. Adam Sandler ebben a raccsolós, Mariah Carrey pólós szuperman szerepben nem volt valami szórakoztató. Eléggé paródia jellegű, de kicsit sem vicces.
Adam Sandler filmjeinek egyik mélypontja. Nem is értem ezt a filmet. Szörnyen rossz. Poén nélküli vígjáték. Max egy-két erőltetett poén, de ezért kár volt sajnos megnézni. Semmi értelme az egésznek.
90 millió dolláros költségvetéssel készült és 202 millió dollár bevételt termelt.