Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Ne szórakozz Zohannal! (2008)

You Don't Mess With the Zohan
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
18
Képek
2
Videók

Galéria (18)

Videók (2)

 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 19.

legújabb vélemény

1
Több kilométeres ökörség

Adam Sandler stílusában egy nagyon bolond vígjáték, viszont közben viccesen tálalt boncolgatása a rasszizmusnak, és annak teljes értelmetlenségének, gyakorlatilag nevetségességének. Emiatt a kontraszt miatt számomra ez egy találó film, hiába nem egy drámai alkotás, mégis a maga idiotizmusával együttvéve elég elgondolkodtató.

 
indingo   2018. 03. 19.

1

Nagyon erőltetett volt. Adam Sandler ebben a raccsolós, Mariah Carrey pólós szuperman szerepben nem volt valami szórakoztató. Eléggé paródia jellegű, de kicsit sem vicces.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

1

Adam Sandler filmjeinek egyik mélypontja. Nem is értem ezt a filmet. Szörnyen rossz. Poén nélküli vígjáték. Max egy-két erőltetett poén, de ezért kár volt sajnos megnézni. Semmi értelme az egésznek.

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Ez egy nagyon beteg és elborult film, viszont pontosan ez az a momentuma ami miatt nagyon tetszett. Adam Sandler nagyon szerethető karakterré tud válni a filmjeiben.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

0

Annyira beteg vígjáték, de nekem pl örök kedvenc marad, százszor megnézem, és százszor nevetek rajta, szerintem Adam Sandler legjobb, és legmaradandóbb alkotása.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

0

Azt hiszem ez Adam Sandler legjobb filmje. (Talán az egyetlen nézhető) Az ócska viccek annyira rosszak, hogy már jók. Sajnos a film második felében eltűnnek a poénok és átveszi a helyüket a történet, ami jelen esetben igazán századrangú.

 
Norbi   2018. 07. 10.

0

Különleges film, nem is tudnám hogy jellemezem. Nagyon fura, kicsit erőltetett stílusa van, de ütős . Nem nyerte meg a tetszésemet, de egy filmnek elment.

A film összbevétele 199 936 011 dollár volt (imdb.com).

 

90 millió dolláros költségvetéssel készült és 202 millió dollár bevételt termelt.

(LionelMessi10)
 

Ténylegesen létezik egy fodrásszá avanzsált izraeli katona, Nezi Arbib, aki részt is vett a forgatáson. Ő tanította Adam Sandlernek a különböző fodrásztechnikákat.

(kázsé)
 

Robert Smigel elmondása szerint a forgatókönyv nagy része már 2000-ben kész volt, de a szeptember 11-i események miatt elhalasztották a forgatást.

(kázsé)
 

A film vége felé Adam Sandler felesége és lánya is megjelennek.

(kázsé)
 

A filmben számos izraeli és jiddis kifejezést használnak, például "aba" (apa), "ima" (anya), "b'seder" (oké), "faygelah" (meleg), "tuches" (fenék).

(kázsé)