Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

Ne szórakozz Zohannal! (2008)

You Don't Mess With the Zohan
Filmadatlap
 
29
Szereplők
23
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

legújabb vélemény

Adam Sandler filmjeinek egyik mélypontja. Nem is értem ezt a filmet. Szörnyen rossz. Poén nélküli vígjáték. Max egy-két erőltetett poén, de ezért kár volt sajnos megnézni. Semmi értelme az egésznek.

 
indingo   2018. 03. 19.

Nagyon erőltetett volt. Adam Sandler ebben a raccsolós, Mariah Carrey pólós szuperman szerepben nem volt valami szórakoztató. Eléggé paródia jellegű, de kicsit sem vicces.


 
Deku   2017. 07. 24.

Ez egy nagyon beteg és elborult film, viszont pontosan ez az a momentuma ami miatt nagyon tetszett. Adam Sandler nagyon szerethető karakterré tud válni a filmjeiben.

 
Orosz István   2017. 07. 23.

Annyira beteg vígjáték, de nekem pl örök kedvenc marad, százszor megnézem, és százszor nevetek rajta, szerintem Adam Sandler legjobb, és legmaradandóbb alkotása.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Különleges film, nem is tudnám hogy jellemezem. Nagyon fura, kicsit erőltetett stílusa van, de ütős . Nem nyerte meg a tetszésemet, de egy filmnek elment.

 
harnas1207   2018. 12. 12.

Azt hiszem ez Adam Sandler legjobb filmje. (Talán az egyetlen nézhető) Az ócska viccek annyira rosszak, hogy már jók. Sajnos a film második felében eltűnnek a poénok és átveszi a helyüket a történet, ami jelen esetben igazán századrangú.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Adam Sandler régen csinált ilyen jó vígjátékot mint ez, örök darab.

A film összbevétele 199 936 011 dollár volt (imdb.com).

 

90 millió dolláros költségvetéssel készült és 202 millió dollár bevételt termelt.

(LionelMessi10)
 

Ténylegesen létezik egy fodrásszá avanzsált izraeli katona, Nezi Arbib, aki részt is vett a forgatáson. Ő tanította Adam Sandlernek a különböző fodrásztechnikákat.

(kázsé)
 

Robert Smigel elmondása szerint a forgatókönyv nagy része már 2000-ben kész volt, de a szeptember 11-i események miatt elhalasztották a forgatást.

(kázsé)
 

A film vége felé Adam Sandler felesége és lánya is megjelennek.

(kázsé)
 

A filmben számos izraeli és jiddis kifejezést használnak, például "aba" (apa), "ima" (anya), "b'seder" (oké), "faygelah" (meleg), "tuches" (fenék).

(kázsé)
 

A nyitójelenet Tel Avivban erősen emlékeztet az 1973-as Metzitzim című filmre Uri Zoharral a főszerepben, aki a '60-as és '70-es években Izrael "rossz fiúja" volt, majd ortodox rabbi lett. Zohan a megtévesztésig hasonlít Zoharra.

(kázsé)
 

A "Zohan" nem egy valódi izraeli keresztnév.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.