Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
66%

Nagyfiúk 2 (2013)

Grown Ups 2
Filmadatlap
 
31
Szereplők
50
Vélemények
89
Képek
1
Videók
 
Félix   2020. 11. 16.

legújabb vélemény

0
Mindkét rész király

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem találok szavakat. Hát ez tiszta poéngyár. Sírva lehet rajta nevetni. Adam Sandler és a többiek királyul nyomják együtt. Mikor a kerékben gurultak, meg a fura rendőrök, lenyűgöző. Sokkal jobban tetszett , mint az előző. Nem mintha azt nem értékelném, de ez mintha egy fokkal jobb lenne. Ennyire értékelem a Nagyfiúkat (2010): 99,7%. Ennyire értékelem a Nagyfiúkat (2013): 100%. Minden tetszett. Arról a hegyről, mikor ugráltak le, az is tökéletesre sikeredett. És ez a duma: "A bulinak még messze nincs vége!". Ha jól emlékszem, annyira nem beszéltek benne csúnyán. Ajánlom.

 
indingo   2017. 07. 16.

0

Az első rész azért jobban tetszett, ez igazából semmiről se szólt és annyira humorosnak sem találtam. Jó volt Milo Ventimigliát látni a filmben.


 
Deku   2017. 12. 10.

0

Ebbe a filmbe elkelt volna egy kis figyelemfelkeltő motívum ami nagyon hiányoltam. Igazán sajnálatos érte mivel nagy hévvel vágtam bele a megnézésébe. Azért akadtak jó poénok.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nekem sokkal jobban tetszett mint az első rész, itt aztán vannak elég érdekes karakterek beszólások. Egyik kedvencem: mivaaaan. A végén a verekedéses jelenet is nagyon vicces igazi Adam Sandler film, na persze ez nem csak az ő érdeme de akkor is.

 
7ETEDIK   2019. 05. 31.

0

Dennis Dugan valaha olyan filmeket csinált, mint mondjuk a Beverly Hills-i nindzsa...nem tudom mi történt a palival, de mindent megtett azért, hogy szép lassan kinyírja saját karrierjét, ez a förtelem pedig az utolsó szög volt a koporsójába. Pedig va... több»

 
Norbi   2018. 07. 24.

0

A film hozta nekem a folytatást, és nem lettek kevesebbek/rosszabbak a humoros jelenetek. Adam Sandler hozta a maga jól megszokott formáját, igazán jó folytatás.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

0

Majdnem nézhetetlen lett sajnos. Pedig az első rész kellemes meglepetés volt. A színészgárda kitett magáért de normális történet és cselekmény nélkül ez kevés sajnos. Adam Sandler legalább adta a formáját.

Galéria (89)

Videók (1)

A film összbevétele 246 984 278 dollár volt (imdb.com).

 

Ez volt Adam Sandler első folytatásfilmje.

(ps)
 

Rob Schneider nem tudott szerepet vállalni a filmben, mert más filmen dolgozott.

(ps)
 

A két kiwi srác, Tim Batt és egy éven keresztül minden héten megnézték a filmet, és mindig kritikát is írtak róla. Később azt nyilatkozták, hogy ez volt életük legrosszabb döntése.

(ps)
 

A Feder házat az Apa ég! (2012) című film forgatásán is felhasználták.

(ps)
 

A partin a 80-as évek sztárjainak öltöztek a bulizók. A jelmezek többek között Hulk Hogant, Tina Turnert, Bruce Springsteent idézik.

(ps)
 

Adam Sandler szerette volna, ha Brad Pitt alakítja az iskolai tanárt a filmben.

(ps)