Letartóztatták Peter Dante-t, Adam Sandler filmjeinek színészét

Peter Dante állítólag halálosan megfenyegette a szomszédját és annak családját. 

Az 52 éves Peter Dante-t letartóztatta a Los Angeles-i rendőrség. A dologra még szerdán került sor, de az ügy csak most került nyilvánosságra. A színészt a Los Angeles-i megyei börtönbe szállították, ahonnan 50 ezer dolláros óvadék fejében távozhatott.  2022. január 12-én kell bíróság elé állnia.

A TMZ információi szerint Dante-nél az verte ki a biztosítékot, hogy a szomszéd ingatlanán építési munkálatok zajlanak, melyeket túlságosan is zajosnak vélt, ezért azzal fenyegette a szomszédját, hogy megöli, és bántalmazni fogja a feleségét és a gyermekeit is. 

Nem ez a színész első hasonló ügye. 2013-ban kirúgták egy hotelből és letartóztatták. A vád ekkor szintén fenyegetés valamint rasszista rágalmazás volt.  

Dante a legtöbbek számára Adam Sandler filmjeiből lehet ismerős. Olyan vígjátékokat forgattak együtt, mint A vizesnyolcas, Az 50 első randi, a Sátánka, a Nagyfiúk 2 vagy az Apa ég!

68 Nagyfiúk 2  (2013)

vígjáték

Három évvel ezelőtt élete egyik legemlékezetesebb nyarát élte ált Lenny (Adam Sandler), aki ez miatt úgy dönt, hogy visszaköltözik családjához. Szülővárosában felveszi a... több»