Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
85

Az 50 első randi

(50 First Dates)
 
27
64
7
11
 
indingo   2016. 02. 18.

A jobbféle Adam Sandler filmek közé tartozik. Különleges film, annak tekintetében hogy tényleg léteznek effajta memória zavaros emberek. Valakiknek 1 nap, de valakiknek 1 óra alatt "törlődik" a memóriája. Borzalmas lehet így élni.

 
Deku   2017. 07. 18.

Ezzel a filmmel csak egyetlen egy baj van. Méghozzá Drew Berrymore aki számomra nem egy romantikus film alkat. Egyszerűen nem szimpatikus a megjelenése. Viszont a történet maga nagyon tetszett és Adam Sandler is szórakoztatott a humorával.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Nagyon sok Adam Sandler filmet láttam már kikapcsolódás címszó alatt, de ez az egyik legjobb köztük, amit többször is megnéztem. Hiszen sokan vagyunk úgy azzal, hogy vajon hogy hódítanánk meg szívünk választottját, ha még egyszer meg kéne. Miben újítanánk és mit változtatnánk meg? Ezt veszi végig a film, ami tipikus amerikai romantikus vígjáték, de mégis szerethető.

 
hszpp   2017. 02. 03.

Nagyon jó pofa,romantikus történet. Nem az a klasszikus,nyáladzós romantika,hanem az igazi,hétköznapi,butaságokkal tarkított bénázásokkal teli szerelem:)
Aranyos a vége,tökéletes befejezése a filmnek:)

 
MP170506   2016. 10. 25.

Számomra átlagos film. Jó a humor, elég jó lett a történet, de sajnos semmi több, nem tud teljesmértékben lekötni. A színészek jól játszanak, de nekem nem jött át...

 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Drew Barrymore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Amikor Henry és Lucy a film egyik jelenetében lát két delfint, a fiú elnevezi őket Mary-Kate és Ashley Olsennek.

(SódóGA )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.