Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Az 50 első randi (2004)

50 First Dates
Filmadatlap
 
27
Szereplők
81
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Videók (3)

 
Ildikó Bacskai   2023. 03. 04.

legújabb vélemény

0
Az 50 első randi (2004)

Annyira szeretem ezt a filmet, hogy legalább ötvenszer megnéztem. :D Viccet félretéve, egy kedves, vicces romantikus vígjátékról van szó. Adam Sandler és Drew Barrymore is jól hozza a lüke, de aranyos karaktereket az egyébként jól felépített történetben. Ami miatt nekem ez a film kiemelkedő, az a helyszínek kiválasztása, és azok az alapzenék, ami miatt a hawaii hangulat teljes mértékben átjön a képernyőn.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

A jobbféle Adam Sandler filmek közé tartozik. Különleges film, annak tekintetében hogy tényleg léteznek effajta memória zavaros emberek. Valakiknek 1 nap, de valakiknek 1 óra alatt "törlődik" a memóriája. Borzalmas lehet így élni.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

0

Kellemes,kissé érzelmes,igazi szívet melengető mozi. Adam Sandler,és Drew Barrymore igazán jól játszottak.A film igazi üzenete,hogy ha valamit,vagy valakit nagyon akarunk soha ne adjuk fel,és a kitartás meghozza a gyümölcsét!

 
Deku   2017. 07. 18.

0

Ezzel a filmmel csak egyetlen egy baj van. Méghozzá Drew Berrymore aki számomra nem egy romantikus film alkat. Egyszerűen nem szimpatikus a megjelenése. Viszont a történet maga nagyon tetszett és Adam Sandler is szórakoztatott a humorával.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

0

Nagyon sok Adam Sandler filmet láttam már kikapcsolódás címszó alatt, de ez az egyik legjobb köztük, amit többször is megnéztem. Hiszen sokan vagyunk úgy azzal, hogy vajon hogy hódítanánk meg szívünk választottját, ha még egyszer meg kéne. Miben újí... több»

 
hszpp   2017. 02. 03.

0

Nagyon jó pofa,romantikus történet. Nem az a klasszikus,nyáladzós romantika,hanem az igazi,hétköznapi,butaságokkal tarkított bénázásokkal teli szerelem:) Aranyos a vége,tökéletes befejezése a filmnek:)

 
szaka123   2018. 03. 26.

0

Egy szerethető Adam Sandler film. Kevés van csak belőle, szóval érdemes megbecsülni. Nincs benne alpáti beszéd és jelenet, szóval akár az egész család számára kiváló kikapcsolódást nyújthat. Ha esetleg adja a tévé, akkor megszoktam nézni.

A film összbevétele 196 485 100 dollár volt (imdb.com).

 

Adam Sandler a film forgatása alatt elhunyt édesapjának, Stanley Sandlernek ajánlotta a filmet.

(stevepisti)
 

Michelle Philpots brit háziasszony valós története, aki két súlyos fejsérülés (autóbaleset) után 24 órás memóriával éli az életét, már 24 éve. Legikább saját magának jegyzetel, de csak arra emlékszik, ami 24 évvel korábban és azelőtt történt. A balesete előtt ment férjhez, ezért a férjére azért emlékszik- ennyiben hihetőbb az élet szülte abszurd történet, de gyermeket nem vállalhatott az állapota miatt.

(Éva)
 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Drew Barrymore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Amikor Henry és Lucy a film egyik jelenetében lát két delfint, a fiú elnevezi őket Mary-Kate és Ashley Olsennek.

(SódóGA)