Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
27
Szereplők
77
Vélemények
11
Képek
3
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Kellemes,kissé érzelmes,igazi szívet melengető mozi. Adam Sandler,és Drew Barrymore igazán jól játszottak.A film igazi üzenete,hogy ha valamit,vagy valakit nagyon akarunk soha ne adjuk fel,és a kitartás meghozza a gyümölcsét!

 
indingo   2016. 02. 18.

A jobbféle Adam Sandler filmek közé tartozik. Különleges film, annak tekintetében hogy tényleg léteznek effajta memória zavaros emberek. Valakiknek 1 nap, de valakiknek 1 óra alatt "törlődik" a memóriája. Borzalmas lehet így élni.


 
Deku   2017. 07. 18.

Ezzel a filmmel csak egyetlen egy baj van. Méghozzá Drew Berrymore aki számomra nem egy romantikus film alkat. Egyszerűen nem szimpatikus a megjelenése. Viszont a történet maga nagyon tetszett és Adam Sandler is szórakoztatott a humorával.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Nagyon sok Adam Sandler filmet láttam már kikapcsolódás címszó alatt, de ez az egyik legjobb köztük, amit többször is megnéztem. Hiszen sokan vagyunk úgy azzal, hogy vajon hogy hódítanánk meg szívünk választottját, ha még egyszer meg kéne. Miben újítanánk és mit változtatnánk meg? Ezt veszi végig a film, ami tipikus amerikai romantikus vígjáték, de mégis szerethető.

 
hszpp   2017. 02. 03.

Nagyon jó pofa,romantikus történet. Nem az a klasszikus,nyáladzós romantika,hanem az igazi,hétköznapi,butaságokkal tarkított bénázásokkal teli szerelem:) Aranyos a vége,tökéletes befejezése a filmnek:)

A film összbevétele 196 485 100 dollár volt (imdb.com).

 

Michelle Philpots brit háziasszony valós története, aki két súlyos fejsérülés (autóbaleset) után 24 órás memóriával éli az életét, már 24 éve. Legikább saját magának jegyzetel, de csak arra emlékszik, ami 24 évvel korábban és azelőtt történt. A balesete előtt ment férjhez, ezért a férjére azért emlékszik- ennyiben hihetőbb az élet szülte abszurd történet, de gyermeket nem vállalhatott az állapota miatt.

(Éva)
 

Adam Sandler a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Drew Barrymore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.