Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A bambanő (1999)

Never Been Kissed
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
indingo   2017. 12. 24.

legújabb vélemény

0

Helyes és könnyed amerikai romantikus filmecske, bár néhol kicsit szirupos. A története kiszámítható, de kedvelhető. Drew Barrymore alakítása is elég jó.

 
doroffee   2016. 02. 15.

0

Kedves, aranyos, poénos film, jól hozza az enshe paródiáját a tinifilmeknek. Attól függetlenül láttam mát jobbat is a kategóriájában, nem hagyott bennem túl mély nyomot.

 
Adepto   2016. 02. 20.

0

Aranyos, kedves vígjáték, amely könnyed szórakozást nyújt amellett, hogy egy picit elgondolkodtat. Nem mondom, hogy kategóriájában nem láttam jobbat, de Drew Barrymore annyira lazán játssza el Josiet, hogy ha látom, hogy lesz a TV-ben tuti megnézem, mert tudom, hogy kikapcsol.

 
Zsofi821   2015. 04. 28.

0

Romantikus komédia, egyszerre vicces és abszurd. Barrymore és a mellékszereplő Jessica Alba karaktere is emlékezetes marad számomra. Ajánlom mindenkinek ezt a minőségi vígjátékot.

 
Jozzsef   2015. 11. 22.

0

Nem volt rossz film,de láttam jobb romantikus vígjátékot is.Elég idegesítő volt,hogy már mennyirre béna ez a nő azért az már látszott,hogy színészkedés.A poénok is nagyon gyengék.

 
Bekmeli   2015. 07. 23.

0

Könnyed, kellemes , de kissé sablonos romanikus vígjáték, ami egyszer nézhető, egyszeri nézésre valóban szórakoztató, de nem egy sokat mondó film! Könnyed, nem agyalós estére kiváló!

A film összbevétele 29 090 474 dollár volt (imdb.com).

 

Drew Barrymore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Chloë Sevigny szóba jött Aldys szerepére.

(rbernadett)
 

James Franco filmes debütálása.

(rbernadett)
 

Leelee Sobieskinek eredetileg Kristin szerepét ajánlották fel, de ő inkább Aldyst választotta, mert az ő karakterét sokkal érdekesebbnek találta.

(rbernadett)