Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Adventureland - Kalandpark (2009)

Adventureland
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
HannaK   2020. 09. 24.

legújabb vélemény

0

Nagyon kedvelem ezt a filmet olyan szabadságérzésem lesz tőle, meg hogy mindent el lehet érni az életben csak igazán akarni kell.

 
indingo   2016. 02. 18.

0

Nekem nagyon tetszett a film, az a fáradtság ami áradt belőle. A történet picit lassú, kicsit lerágott, de eléggé életszagú. Jesse Eisenberg szerintem elég karakteres film, még nem volt olyan film amiben nem tetszett volna.

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Nem rossz film, egyszer nézhető. Emlékeztet egy kicsit a kamaszkoromra. A zenék jók benne, meg azért a mondanivalója is a helyén van szóval családi filmként, is ajánlani tudom.

 
HE7EDIK   2017. 04. 10.

0

Nem egy nagy film, az embert mégis kellemes nosztalgiával tölti el: első nagy szerelem, fiatalkor, az élet első komolyabb megpróbáltatásai. Eisenberg és Stewart nem nagy színészek, mégis jól működnek együtt és van köztük kémia. A vége pedig különösen szép.

 
Szilonka   2017. 05. 20.

0

Nagyon közel áll a szívemhez ez a film, pedig igazából semmi extra nincs benne. A kedvenc jelentem, amikor évek múlva találkozik a párocska egy esős este.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

Unalmas és vontatott film. Nem volt sok értelmes megnézni sajnos. Nem fut ki semmi értelmesre a történetszál. Egyedül a szereplőgárda isteni, de ez rendes történet hiányában sajnos kevés.

 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

0

Nagyon kellemes film, jó az atmoszférája, valahogy árad belőle a nyugodtság. Fülbarát zenékkel és elég neves színészekkel megfűszerezve. A története egyszerű, de kedvelhető.

A film összbevétele 17 164 820 dollár volt (imdb.com).

 

Eisenberg és Stewart első közös filmje.

(HE7EDIK)
 

A film bemutatóját ugyanarra a napra időzítették, amikor az Adventureland park újra megnyitott: 2009. március 27.

(magyaristvan)
 

Alkonyat rendezője, Catherine Hardwicke ellátogatott a forgatásra, hogy felajánlja Isabella Swan szerepét Kristen Stewartnak, amit a színésznő el is fogadott.

(ps)
 

A forgatás alatt a stáb nagy részét munkára fogták, hogy takarítsanak havat, ugyanis a forgatás télen zajlott.

(ps)
 

A filmet a pittsburghi Kennywood Parkban forgatták. A hullámvasutak a valóságban is működnek.

(ps)