Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
41
Képek
1
Videók
Továbbállók
 
jake_green   2017. 06. 13.

legújabb vélemény

Majdnem 5/5-ös film, csak a végére kicsit ellaposodott ~ elnyúlt, amugy szuper volt az első 3/4-e, csak amiatt érdemes megnézni! :) Életszagú teljesen!

 
Gigi   2017. 01. 17.

Realisztikus, elgondolkodtató alkotás sallangmentesen, mély tartalommal. Aki könnyed romantikus kikapcsolódásra vágyik, ne feltétlenül ezt a filmet válassza.


 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Igazából vígjátékra készültem , mert éppen nem volt kedvem komolyabb filmet nézni , viszont erre nem mondanám , hogy vígjáték , mert vannak benne m€lyebb gondolatok is , persze többször meg is nevettetett. Tetszetg, hogy nem túlzottan romantikus, mégis érzelmes történet, ajánlom.

 
Loborg   2016. 04. 22.

Nem mondhatnám, hogy igazán szeretem a túl romantikus filmeket, így ez a film pozitív csalódás volt , mert nincsen benne agyon sírva minden és nem "panaszkodós", csak felvonultatja a "felnövő" fiatalok kételyeit.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.