Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83

10 dolog, amit utálok benned (1999)

10 Things I Hate About You
Filmadatlap
 
27
Szereplők
25
Vélemények
17
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 27.

legújabb vélemény

Kissé bugyuta,csöpögős amerikai romantikus remekmű. :( talán az egyetlen pozitívum Heath Ledger.Sajnos nekem nem lesz kedvenc.teljesen tucatfilm,és fajtájában vannak sokkal jobbak.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 07. 24.

Modern makrancos hölgy

Kamasz korom egyik kedvenc filmje. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy legalább százszor láttam, de ugyanolyan élvezetes újra és újra mai fejjel is. Egy modern kori Shakespeare feldolgozásról van szó (A makrancos hölgy), s mint ilyen ügyesen vegyíti bele a '90-es évek gimnazistái életébe az angol reneszánsz kori nyelvezetet, s témákat (lásd: bál), s Kat barátnőjének képében (aki természetesen Shakespeare szerelmének képzeli magát) ez az időszak szó szerint meg is elevenedik a filmben egyfajta direkt célzásként. Joseph Gordon-Levitt elképesztően fiatal, s bár azóta már sok filmben láthattam, számomra mindig ez lesz az a film, ami legelőször eszembe jut a neve kapcsán. Heath Ledger pedig tökéle... több»


 
Deku   2017. 07. 23.

Elég érdekes film, de nekem kifejezetten tetszett ez a fajta humoros megközelítés. Természetesen romantika szintjén is nagyon jól megállja a helyét, Heath Ledger pedig kiváló volt.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Nagy kedvenc volt! Minden hétvégén ez volt a program. Nagyon jó poénok, aranyos történet, kiváló színészekkel. Heath Ledger-t már itt imádtam!!

 
diumiu   2018. 01. 31.

Emlékszem ez volt az első film amelyben láttam Heath Ledger-t. Örök emlék marad, azt hiszem egyből nagy kedvencem lett. A film maga tetszett, abban a tini korszakomban meg pláne de mostanság is nagyon szívesen újranézem. Örülök, hogy Joseph Gordon-Levitt-et is láthattam ilyen fiatalon. Az "I love you baby" című dal pedig örök kedvencem marad Heath előadásában. :)

A film összbevétele 38 176 108 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatások Washington-ban, Tacoma-ban zajlottak, és a Stadium Gimnázium épületét használták a filmhez.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Larisa Oleynik járt a Sarah Lawrence college-ba, amelybe filmbéli nővére, Kat felvételizni szeretett volna.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az asztalon táncolós jelenet segített Julia Stiles-nak, hogy megkapja a Szívem érted rap-es című táncos film főszerepét.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.