Apa ég! (2012)

That's My Boy

wacher   2020. 09. 02.

A film egyébként rémesen tahó és alpári, de valamiért működik. A második felére a sztori is kerekedik.

Deku   2017. 09. 24.

Piszkosul aranyos volt ez a film minden téren nagyon eltalálta az én ízlésvilágomat. Ezért hát nem meglepő, hogy egyik kedvencem ez. Nagyon megnyerő volt benne az, hogy nem akart nagynak tűnni.

Orosz István   2017. 07. 23.

Nagyon jó vígjáték lett kicsit alpári, illetve nagyon, de ez benne a legjobb. Jó a sztori is,bár a vége kiszamítható, de úgy gindolom Adam Sandler maradandót alkotott.

hszpp   2017. 02. 02.

Igazán tipikus Adam film. Hülye,ám szórakoztató poénokkal,elfelejthető sztorival,de mégis leköt,és odaszegez a film elé. Családdal is nézhető, jó nagy ökörség:)

Norbert93   2019. 02. 04.

Na ez tényleg egy "JÓ" Adam Sandler vígjáték

Mondjanak a nézők és a kritikusok bármit ez a film tényleg fergetegesen debil és humoros.

Curacao86   2015. 04. 30.

Valóban, Adam Sandler (de főleg a "minősíthetetlen" Will Ferrell és Kevin James, meg néha (Ben Stiller)) nagyon nem a kedvencem, ezen a filmen pedig jót szórakoztam! :) (Már láttam korábban is, és összevetve a TED-del, inkább ezt néztem volna meg moz... több»

vivikejencikelara   2016. 10. 23.

Hatalmas nagy vígjáték! Adam Sandler hozza a szokásos vicces fószer karakterét. A mami nagyon elbűvölő, nagyon vicces. Mindenkinek ajánlom korosztálytól függetlenűl! Az egész családnak nézhető!

Adam Sandler, Tim Herlihy, Robert Smigel, David Wain és Ken Marino mind nevük feltüntetése nélkül hozzáírtak egy kicsit a forgatókönyvhöz.

(rbernadett)

Adam Sandler mindössze 12 évvel idősebb a fiát alakító Andy Sambergnél.

(rbernadett)

Amikor Andy Samberg házasodott elhívta az esküvőjéreAdam Sandlert, aki filmbeli karaktereként ment el.

(rbernadett)

Susan Sarandon fiatalabb énjét lánya, Eva Amurri alakítja.