Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
32
Szereplők
15
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
Döme   2018. 01. 24.

legújabb vélemény

Ott folytatta , ahol az első részt abbahagyta és nagyon jól tette! Ugyanaz a színvonal, mint az első. Alapmű. Olyan poénok, amik mindig is ütni fognak és szállóigévé váltak. A karakterek mind visszatértek az első részből és ez nagyon sokat számított a filmben. (A folytatásokat- a 3. kivételével, Oz-tól eltekintve- figyelembe véve főleg.) Ennek talán a Michelle-s részen kívül, nem túl sok mondanivalója van. Talán Kevin kisebb gyötrődése és annak megoldása. De nem is nagyon hiányzik az embernek több mondanivaló. Színtiszta szórakozás és kikapcsolódás. Elérte a célját a film, úgy vélem.

 
indingo   2017. 12. 24.

Jobb mint az első. A Stiefler mamája utáni vágyakozás, a leszbikus jelenet és a feledhetetlen baleset a pillanatragasztóval. Szegény Jason Biggsnek mit kellett kiállnia.


 
Orosz István   2017. 07. 29.

Szerintem van olyan jó mint az első rész, ez is tartalmaz beteg poénokat. Pl: a video kazettás, Stifler karaktere mindent überel, ő a legnagyobb arc az egész filmben.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Hozza azt a szintet, amit az első rész, úgyhogy akinek tetszett az első az nem fog csalatkozni ebben sem. A humor és a szereplők hasonló színvonalt képviselnek és megmosolyogtató jelenetekben láthatjuk őket viszont. Ezt is érdemes megnézni!

 
diumiu   2017. 12. 24.

Rég láttam már ezt a filmet, de ahogy visszaemlékszem kedveltem ezt a részt is. Nálam nem volt akkora sikert, mint az első de szerettem. A maga műfajában ez egy jó film.

A film összbevétele 287 553 595 dollár volt (imdb.com).

 

Az első részhez képest ez a film rész közel háromszoros (30 millió dolláros) költségvetéssel rendelkezett.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A zenetáboros jelenetek többségét a malibui JCA Shalom Camp nevű táborban vették fel.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Shannon Elizabeth azért nem vállalt meztelen jelenetet, mert tartott a beskatulyázástól.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.