Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Amerikai pite 2. (2001)

American Pie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
18
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
MoviesChris   2022. 02. 24.

legújabb vélemény

0

A pite második része nekem egy szinten van az elsővel. Elég kevés film tudja hozni azt, hogy a folytatás is hasonlóan jó legyen, mint az első rész. Nálam ez itt bejött. Ugyanaz a hangulat, ugyanazok a karakterek, ugyanaz a humor. Ja és a zenék szintén nagyon ott vannak, akárcsak az első részben.

 
indingo   2017. 12. 24.

0

Jobb mint az első. A Stiefler mamája utáni vágyakozás, a leszbikus jelenet és a feledhetetlen baleset a pillanatragasztóval. Szegény Jason Biggsnek mit kellett kiállnia.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Hát aki szereti,nézze.Nekem se eleje,se vége,morbid a humor,és abszolúte nem életszagú.De aki fan,nyugodtan megnézheti,annak gondolom ezerszer nézős. Nekem inkább gyorsan felejtős!

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Szerintem van olyan jó mint az első rész, ez is tartalmaz beteg poénokat. Pl: a video kazettás, Stifler karaktere mindent überel, ő a legnagyobb arc az egész filmben.

 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

0

A skacok a gimiből újra belevetik magukat az életbe, egy kicsit tapasztaltabban és egy kicsit érettebben. Na persze még mit nem. Az nem ez a film. Újra elövik az első rész nagy kérdéskörét, minden csak a szex körül forog, de van fény az alagút végén ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Hozza azt a szintet, amit az első rész, úgyhogy akinek tetszett az első az nem fog csalatkozni ebben sem. A humor és a szereplők hasonló színvonalt képviselnek és megmosolyogtató jelenetekben láthatjuk őket viszont. Ezt is érdemes megnézni!

 
diumiu   2017. 12. 24.

0

Rég láttam már ezt a filmet, de ahogy visszaemlékszem kedveltem ezt a részt is. Nálam nem volt akkora sikert, mint az első de szerettem. A maga műfajában ez egy jó film.

A film összbevétele 287 553 595 dollár volt (imdb.com).

 

A nyitó jelenetben használt osztályterem, ahol Chris Ostreicher (Chris Klein) és Steve Stifler (Seann William Scott) vannak, ugyanaz, mint a Sulihuligánokban.

(dailyfilmsan)
 

A film eredetileg tartalmazott volna néhány jelenetet Stifler apjáról, akit Chris Penn játszott volna, de az elővetítések negatív kritikája után kivágták ezeket a jeleneteket.

(dailyfilmsan)
 

Az első részhez képest ez a film közel háromszoros (30 millió dolláros) költségvetéssel rendelkezett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A zenetáboros jelenetek többségét a malibui JCA Shalom Camp nevű táborban vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shannon Elizabeth azért nem vállalt meztelen jelenetet, mert tartott a beskatulyázástól.

(SódóGA)