Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Amerikai pite 2. (2001)

American Pie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
14
Képek
2
Videók

Galéria (14)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Hát aki szereti,nézze.Nekem se eleje,se vége,morbid a humor,és abszolúte nem életszagú.De aki fan,nyugodtan megnézheti,annak gondolom ezerszer nézős. Nekem inkább gyorsan felejtős!

 
indingo   2017. 12. 24.

0

Jobb mint az első. A Stiefler mamája utáni vágyakozás, a leszbikus jelenet és a feledhetetlen baleset a pillanatragasztóval. Szegény Jason Biggsnek mit kellett kiállnia.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Szerintem van olyan jó mint az első rész, ez is tartalmaz beteg poénokat. Pl: a video kazettás, Stifler karaktere mindent überel, ő a legnagyobb arc az egész filmben.

 
dailyfilmsan   2020. 05. 22.

0

A skacok a gimiből újra belevetik magukat az életbe, egy kicsit tapasztaltabban és egy kicsit érettebben. Na persze még mit nem. Az nem ez a film. Újra elövik az első rész nagy kérdéskörét, minden csak a szex körül forog, de van fény az alagút végén ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

0

Hozza azt a szintet, amit az első rész, úgyhogy akinek tetszett az első az nem fog csalatkozni ebben sem. A humor és a szereplők hasonló színvonalt képviselnek és megmosolyogtató jelenetekben láthatjuk őket viszont. Ezt is érdemes megnézni!

 
sptt   2017. 07. 28.

0

Ez a film sem az intellektuális humorról marad emlékezetes, ugyanakkor tény, hogy nem maradt el jelentősen az első rész szintjétől, amit sok film második része megirigyelhetne. Ez is jó szórakozás, akár az első rész, különösen figyelembe véve azt, ho... több»

 
diumiu   2017. 12. 24.

0

Rég láttam már ezt a filmet, de ahogy visszaemlékszem kedveltem ezt a részt is. Nálam nem volt akkora sikert, mint az első de szerettem. A maga műfajában ez egy jó film.

A film összbevétele 287 553 595 dollár volt (imdb.com).

 

A nyitó jelenetben használt osztályterem, ahol Chris Ostreicher (Chris Klein) és Steve Stifler (Seann William Scott) vannak, ugyanaz, mint a Sulihuligánokban.

(dailyfilmsan)
 

A film eredetileg tartalmazott volna néhány jelenetet Stifler apjáról, akit Chris Penn játszott volna, de az elővetítések negatív kritikája után kivágták ezeket a jeleneteket.

(dailyfilmsan)
 

Az első részhez képest ez a film közel háromszoros (30 millió dolláros) költségvetéssel rendelkezett.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A zenetáboros jelenetek többségét a malibui JCA Shalom Camp nevű táborban vették fel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Shannon Elizabeth azért nem vállalt meztelen jelenetet, mert tartott a beskatulyázástól.

(SódóGA)