Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson

Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson

Scary Movie
moov18

A Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson a kétezres évek egyik legnépszerűbb paródiája. Olyan filmeket állít pellengérre, mint a Mátrix, a Hatodik érzék, a Tudom mit tettél tavaly nyáron, az Ideglelés vagy a Sikoly. A film semmit és senki nem kímél, ha nevettetésről van… Több

Premier (HU): 2000.10.12.

2024.07.24 SaSa

Nem ilyenre emlékeztem...

Valaha láttam ezt a filmet, de teljesen idiótaságnak tűnt akkor. Most vágytam valami vidámra. Újranézve kifejezetten szórakoztató volt. Ezek a Wayans fivérek jók voltak akkoriban. Volt, amit a nézhetetlen kategóriába utaltam, de ez a film határozottan jól sikerült. A Shawn által megformált karakter törte át a gátat nálam. Eszméletlen jól adta. :-) Bár a film által kifigurázott horrorfilmeket nem láttam, de van ebben Közönséges bűnözők, Mátrix, Hatodik érzék. Nem mondom, hogy rekeszizomsérvet kaptam a röhögéstől, de megnevettetett. Egészen jó lett ez a film.

2017.09.22 mamiéstöti2

Alapfilmnek tartom, a maga műfajában korszakalkotó annyi biztos. Voltak benne nagyon vicces jelenetek és tetszett a készítők bátorsága és kíméletlensége.

A Wayans tesók jól tolták. Nekem értékmérő, hogy végigröhögöm-e vagy sem. Jelentem, igen. Fájt a rekeszizmom. Ezt adja, semmi többet.

2017.04.26 indingo

Remek paródia volt. Imádtam a nagymamás részt a vagy amikor összecsomozódott a párocska nyelve. Voltak benne szexista poénok és fel-fel villant 1-2 péló, de sok jó poén volt benne.

A film hatodik részére, ha minden jól megy, visszatérnek a Wayans testvérek.Szerző: Gábor390920

Értékelés: 7/10
(2019. 07. 09.)
Egyértelműen többszörnézős marhulás ez, aminek ott van a helye az általa elővett klasszikusok mellett a polcon. Több