Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
36
Szereplők
30
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 09. 02.

legújabb vélemény

A Wayans tesók jól tolták.Nekem értékmérő,hogy végig röhögöm-e vagy sem.Jelentem,igen!Fájt a rekeszizmom! Ezt adja,semmi többet.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Alapfilmnek tartom, a maga műfajában korszakalkotó annyi biztos. Voltak benne nagyon vicces jelenetek és tetszett a készítők bátorsága és kíméletlensége.


 
indingo   2017. 04. 26.

Remek paródia volt. Imádtam a nagymamás részt a vagy amikor összecsomozódott a párocska nyelve. Voltak benne szexista poénok és fel-fel villant 1-2 péló, de sok jó poén volt benne.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 16.

Tegnap volt szerencsém újra megnézni. Véleményem szerint a horror- paródiafilmek közül az egyik legjobb. Még csak nem is szükséges látni azokat a filmeket, amelyekből átvesz jeleneteket (persze nagyon ajánlatos), úgy képes szórakoztatni. Elsősorban azoknak tetszhet, akik vevők a fekete humorra, de szerintem mindenkinek érdemes egyszer megnézni. Én legalábbis akárcsak 10 évvel ezelőtt, tegnap is sokat nevettem (és nem kínomban).

 
Deku   2017. 08. 17.

Idiótaságnak tűnt az elején aztán szép lassan elvarázsolt. Nagyon bejött, igazán kellemes hangulatot okozott ez a film, mert nagy kedvencem lett pedig nem is gondoltam volna róla.

 
Egyértelműen többszörnézős marhulás ez, aminek ott van a helye az általa elővett klasszikusok mellett a polcon. több»

A film összbevétele 278 019 771 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)
 

Anna Faris a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Az iskolai étkezde menüjén ez olvasható: "Same Old Shit" (Ugyanaz a megszokott szar).

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.