Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél tavaly nyárson (2000)

Scary Movie

stewie_griffin_2005   2022. 02. 11.

Tudtam rajta nevetni, az első felében többet, de a film végén összességében az volt az érzésem, hogy átlagos volt. A Cindyt játszó csaj alakítása viszont tetszett. Jobb film lenne, ha története lenne, vagy ha az nem, akkor több poén, ami fenntartja a... több»

mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Alapfilmnek tartom, a maga műfajában korszakalkotó annyi biztos. Voltak benne nagyon vicces jelenetek és tetszett a készítők bátorsága és kíméletlensége.

indingo   2017. 04. 26.

Remek paródia volt. Imádtam a nagymamás részt a vagy amikor összecsomozódott a párocska nyelve. Voltak benne szexista poénok és fel-fel villant 1-2 péló, de sok jó poén volt benne.

Sabnock Sanatory   2019. 09. 02.

A Wayans tesók jól tolták. Nekem értékmérő, hogy végigröhögöm-e vagy sem. Jelentem, igen. Fájt a rekeszizmom. Ezt adja, semmi többet.

ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 16.

Tegnap volt szerencsém újra megnézni. Véleményem szerint a horror- paródiafilmek közül az egyik legjobb. Még csak nem is szükséges látni azokat a filmeket, amelyekből átvesz jeleneteket (persze nagyon ajánlatos), úgy képes szórakoztatni. Elsősorban a... több»

Deku   2017. 08. 17.

Idiótaságnak tűnt az elején aztán szép lassan elvarázsolt. Nagyon bejött, igazán kellemes hangulatot okozott ez a film, mert nagy kedvencem lett pedig nem is gondoltam volna róla.

GedyPapa   2017. 09. 15.

Ez volt az egyetlen vállalható Horrorra akadva film az összes közül. Nagyon jók voltak a Sikolyos részek és alapvetően kiváló volt, hogy nem vette magát komolyan egy percig se, és ez a legnagyobb előnye a filmnek. Nem a színészek, hanem inkább a karakterek fogtak meg.

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)

Anna Farist a filmben nyújtott alakításáért jelölték az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)

Az iskolai étkezde menüjén ez olvasható: "Same Old Shit" (Ugyanaz a megszokott szar).

(hp)

A Sikoly (1996) munkacíme "Scary Movie" volt.

(hp)

A filmet ugyanaz a stúdió (Dimension Films) készítette, mint a Sikolyt (1996).

(hp)

Egyértelműen többszörnézős marhulás ez, aminek ott van a helye az általa elővett klasszikusok mellett a polcon. több»