Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Imádnivaló debilség, mint amit már meg is szokhattunk. Ez a rész kifejezetten tetszett. Főleg hogy ebből már több jelenetet felismertem, hogy melyik thrillert, horrort parodizálja ki. Remek kikapcsolódás.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Jobb lett, mint a második rész, főként azért, mert a film alapja egy remek horrorfilm. Közelíti az első részt, de ebbe kevesebb film került a porondra.


 
harnas1207   2018. 11. 26.

Remek paródia! Talán többet is ki lehetett volna hozni egy egy filmből, de a fűrészes kezdés kegyetlen nagyot üt.

 
Norbert93   2018. 12. 07.

Itt már azért érezhető, hogy nem Wayans rendezte a filmet, közel sincs olyan eredeti és vicces, sokszor inkább átcsap idétlenbe a produkció, de ettől függetlenül tele van humoros jelenetekkel. Hiányolom az első két részben látott iróniát és eredetiséget, a sztori sem halad sehová.

 
sabnock666   2018. 08. 24.

David Zucker nagyon érti ezt a műfajt,és valamit mindig belecsempész ezekbe a rekeszmozgató filmekbe. Nem bírnám ezt a stílust minden nap nézni,de néhanap kell ez is. Leslie Nielsen pedig javít rajta jócskán...

Anna Faris
Charlie Sheen
Pamela Anderson
Pamela Anderson

A film összbevétele 220 673 217 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)
 

Az előzetesben Anthony Anderson jelenete annyira népszerű volt, hogy gyorsan írtak még pár jelenetet a színésznek.

(ps)
 

A film előzetesében láthatjuk az Orákulumot, amint egy serpenyővel fenyegeti a férjét. A film végső változatából ez a jelenet kimaradt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.