Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Jobb lett, mint a második rész, főként azért, mert a film alapja egy remek horrorfilm. Közelíti az első részt, de ebbe kevesebb film került a porondra.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

Imádnivaló debilség, mint amit már meg is szokhattunk. Ez a rész kifejezetten tetszett. Főleg hogy ebből már több jelenetet felismertem, hogy melyik thrillert, horrort parodizálja ki. Remek kikapcsolódás.


 
harnas1207   2018. 11. 26.

Remek paródia! Talán többet is ki lehetett volna hozni egy egy filmből, de a fűrészes kezdés kegyetlen nagyot üt.

 
Norbert93   2018. 12. 07.

Itt már azért érezhető, hogy nem Wayans rendezte a filmet, közel sincs olyan eredeti és vicces, sokszor inkább átcsap idétlenbe a produkció, de ettől függetlenül tele van humoros jelenetekkel. Hiányolom az első két részben látott iróniát és eredetiséget, a sztori sem halad sehová.

 
sabnock666   2018. 08. 24.

David Zucker nagyon érti ezt a műfajt,és valamit mindig belecsempész ezekbe a rekeszmozgató filmekbe. Nem bírnám ezt a stílust minden nap nézni,de néhanap kell ez is. Leslie Nielsen pedig javít rajta jócskán...

Anna Faris
Charlie Sheen
Pamela Anderson
Pamela Anderson

A film összbevétele 220 673 217 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)
 

Az előzetesben Anthony Anderson jelenete annyira népszerű volt, hogy gyorsan írtak még pár jelenetet a színésznek.

(ps)
 

A film előzetesében láthatjuk az Orákulumot, amint egy serpenyővel fenyegeti a férjét. A film végső változatából ez a jelenet kimaradt.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.