Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
37
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Ez a leggyengébb rész, ez nem kérdéses. Iszonyat gagyi, néhol már nézhetetlen. nem ülnek a poénok, nem a legjobbak az alapfilmek sem, egyszóval unalmas

 
Norbi   2018. 07. 23.

A Horrorra akadva széria talán egyik legfelszínesebb része az egészből.Nekem nagyon mű volt az egész, voltak jő poénok, de nem lett az egész film érdekes és szórakoztató.


 
Norbert93   2019. 04. 13.

Ez még az a rész, ami már idétlen kategória, de még mindig vannak benne oltári jó filmparódiák.

 
MMcFly2015   2016. 06. 28.

Számomra a Horrorra Akadva 3 volt a csúcs. Az rendesen elrugaszkodott az első két rész stílusától, és a történet is szépen össze lett rakva. Ez a negyedik rész inkább hasonlít még a harmadik szerkezetéhez, de már nem olyan kidolgozott történettel, és poénokkal. Viszont a mai paródiákhoz viszonyítva így is kiemelkedő. A választott filmek, nem jól kapcsolódnak egymáshoz, főleg a Falu c. film majmolása nem illik a történetbe. A világok harca és a fűrészes jelenetek futnak a fő szálon szerencsére. Azok szuperek. Ami kissé idegesített, hogy sűrűn akartak azzal az elcsépelt poénnal aratni, hogy mindig bevágják a fejüket valahova a szereplők. 1óra 20 perc alatt már túl sok, és gyenge próbálkozás. Összegezve: szórakoztató - kár lenne kihagyni, de itt már érzékelhető a széria hanyatlása. Az ötödik rész viszont már említésre se méltó.!

 
Lost Silver Book   2017. 01. 01.

Egy kis világok harca, egy kis Átok című film, egy tucat a többi maszlag horror és akció filmből és voálá: ekkora baromságot még nem hordott magán a föld. Ez a japán Átok című paródia tetszett a legjobban. Nagyon pihentre sikerült, főleg az eredeti brutál filmhez képest, amit én nem tudtam véletlen sem végignézni, mert annyira félelmetes volt. Ezek a lökött filmek bármilyen agyi állapotban lecsúsznak.

Carmen Electra
Bill Pullman

A film összbevétele 178 262 620 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az első olyan rész, melynek nyitójelenetében csak férfi főszereplők láthatóak.

(mamiéstöti2)
 

Regina Hall először szerepel a film poszterén.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.