Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
57

Horrorra akadva 4.

(Scary Movie 4)
 
mamiéstöti2  2017. 09. 22.

Ez a leggyengébb rész, ez nem kérdéses. Iszonyat gagyi, néhol már nézhetetlen. nem ülnek a poénok, nem a legjobbak az alapfilmek sem, egyszóval unalmas

 
MMcFly2015  2016. 06. 28.

Számomra a Horrorra Akadva 3 volt a csúcs. Az rendesen elrugaszkodott az első két rész stílusától, és a történet is szépen össze lett rakva. Ez a negyedik rész inkább hasonlít még a harmadik szerkezetéhez, de már nem olyan kidolgozott történettel, és poénokkal. Viszont a mai paródiákhoz viszonyítva így is kiemelkedő.
A választott filmek, nem jól kapcsolódnak egymáshoz, főleg a Falu c. film majmolása nem illik a történetbe. A világok harca és a fűrészes jelenetek futnak a fő szálon szerencsére. Azok szuperek.
Ami kissé idegesített, hogy sűrűn akartak azzal az elcsépelt poénnal aratni, hogy mindig bevágják a fejüket valahova a szereplők. 1óra 20 perc alatt már túl sok, és gyenge próbálkozás.
Összegezve: szórakoztató - kár lenne kihagyni, de itt már érzékelhető a széria hanyatlása. Az ötödik rész viszont már említésre se méltó.!

 
Holló  2016. 01. 24.

Láttam már jobb paródiát is, de végül is az alkotók hozták a szokott színvonalat. Szellemek, szörnyek, pszichopaták és földön kívüliek törtnek Cindy Campbell életére, ismét. A cselekmény természetesen komolytalan, de a jelenetek viccesek. Főleg a fűrész filmeket parodizáló jelenetek sikerültek jól.

 
Ronin  2015. 05. 14.

A kezdetektől fogva azt gondoltuk, hogy nem lesz folyatása a Horrorra akadva című filmnek, nem hiába, ugyanis az alkotók ezt ígérték. A rajongók legnagyobb örömére megszegték korábbi ígéretüket, és egy negyedik részt is elkészítettek. A filmet nem szabad komolyan venni, de a horror nagy rajongói számos filmet ismerhetnek fel ebben a megveszekedett paródiában.

 
Lost Silver Book  2017. 01. 01.

Egy kis világok harca, egy kis Átok című film, egy tucat a többi maszlag horror és akció filmből és voálá: ekkora baromságot még nem hordott magán a föld. Ez a japán Átok című paródia tetszett a legjobban. Nagyon pihentre sikerült, főleg az eredeti brutál filmhez képest, amit én nem tudtam véletlen sem végignézni, mert annyira félelmetes volt. Ezek a lökött filmek bármilyen agyi állapotban lecsúsznak.

Carmen Electra
Bill Pullman
 

Ez az első olyan rész, melynek nyitójelenetében csak férfi főszereplők láthatóak.

(mamiéstöti2)
 

Regina Hall először szerepel a film poszterén.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.