Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%
Filmadatlap
 
37
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Norbert93   2019. 04. 13.

legújabb vélemény

Ez még az a rész, ami már idétlen kategória, de még mindig vannak benne oltári jó filmparódiák.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Ez a leggyengébb rész, ez nem kérdéses. Iszonyat gagyi, néhol már nézhetetlen. nem ülnek a poénok, nem a legjobbak az alapfilmek sem, egyszóval unalmas


 
Norbi   2018. 07. 23.

A Horrorra akadva széria talán egyik legfelszínesebb része az egészből.Nekem nagyon mű volt az egész, voltak jő poénok, de nem lett az egész film érdekes és szórakoztató.

 
MMcFly2015   2016. 06. 28.

Számomra a Horrorra Akadva 3 volt a csúcs. Az rendesen elrugaszkodott az első két rész stílusától, és a történet is szépen össze lett rakva. Ez a negyedik rész inkább hasonlít még a harmadik szerkezetéhez, de már nem olyan kidolgozott történettel, és... több»

 
Lost Silver Book   2017. 01. 01.

Egy kis világok harca, egy kis Átok című film, egy tucat a többi maszlag horror és akció filmből és voálá: ekkora baromságot még nem hordott magán a föld. Ez a japán Átok című paródia tetszett a legjobban. Nagyon pihentre sikerült, főleg az eredeti b... több»

 
VargaBarnabas   2016. 05. 29.

Jó lett ez a paródia is. Azok az Ipodok :D. Nagyon jól összehozták itt is a különböző filmek paródiáját, mint például A falu, A fűrész filmek. Tényleg nagyon remek kis film lett ez is.

 
Holló   2016. 01. 24.

Láttam már jobb paródiát is, de végül is az alkotók hozták a szokott színvonalat. Szellemek, szörnyek, pszichopaták és földön kívüliek törtnek Cindy Campbell életére, ismét. A cselekmény természetesen komolytalan, de a jelenetek viccesek. Főleg a fűrész filmeket parodizáló jelenetek sikerültek jól.

Carmen Electra
Bill Pullman

A film összbevétele 178 262 620 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az első olyan rész, melynek nyitójelenetében csak férfi főszereplők láthatóak.

(mamiéstöti2)
 

Regina Hall először szerepel a film poszterén.

(mamiéstöti2)
 

A filmet Vancouverben forgatták.

(mamiéstöti2)
 

Ez a második olyan rész, amelyikben Brenda nem hal meg.

(mamiéstöti2)
 

Leslie Nielsen is vállalt egy kicsit a meztelen jelenetéből, nem csak a dublőre.

(mamiéstöti2)
 

Akár a többi részben, ebben is a végén elüt valakit egy autó.

(mamiéstöti2)
 

A film legtöbb speciális effektusa a Világok harca parodizálásához készült.

(dulkap)
 

Bill Pullman, Anthony Anderson és Anna Faris mind feltűntek a parodizált filmek valamelyikében. Anna Faris a Túl a barátságon-ban, Bill Pullman az Átok – The Grudge-ban, Anthony Anderson pedig a Nyomulj és nyerj-ben.

(dulkap)
 

Csak Anna Faris és Regina Hall szerepel mind a négy Horrorra akadva filmben.

(ps)
 

A Fűrész filmeket kifigurázó jelenetek helyszíne annyira autentikus volt, hogy a Fűrész 3. (2006) alkotói végül ugyanabban a romos fürdőszobában forgattak.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.