79% 520 szavazat
Amerikai pite: A találkozó

Amerikai pite: A találkozó

American Reunion
Filmadatlap
22
Vélemények (22)
33
Szereplők (33)
30
Képek (30)
1
Videók (1)
16
Érdekességek (16)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

Hol nézheted

Jason Biggs

FILMINFÓ

Tíz évvel az érettségi után a csapat visszatér, hogy megünnepeljék az iskola befejezésének évfordulóját. Kiderül, hogy sok mindenben változtak, hogy szerelmek szövődtek és mentek tönkre, de két dolog továbbra is a régi: a barátság és Finch, aki még mindig gerjed Stifler… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2012.04.05. | SkyShowtime (2023.02.14.)
Több
 
2023.08.09 Gamehun638

legújabb vélemény

Felnőttek, láttuk már. Nem sok minden változott. Sok fejlődés nem mutatkozott. Picit eltúlzott, viszont nem rossz poénok. Szokásosan Stifler visz el mindent a hátán. Még a mai napig látszik az élvezet a karakter megformálásában.

0
 
2019.08.17 indingo

Szerintem semmiben se marad el a korábbi részektől. A stílus, a hangulat ugyanaz. És igazából a történet is. A fiút az érdekli, bírja-e a lány, és fordítva is.

0
 

Ugyanazok a béna poénok, sablonos helyzetek és semmi új, amit a film adhat. Nem is ad semmit, csak tömény blődséget. Max Jennifer Coolidge kebleinek szurkolhatunk. Mondjuk ez nem túl sok, de legalább szemnyugtató.

0
 
2017.08.04 Orosz István Nézhetetlen

Jó látni újra a régi csapatot, igaz már kissé megöregedtek, de Stifler ugyanolyan lendületes, és ugyanúgy hozza a megszokott gyerekes formáját, mindenki megkomolyodott csak ő nem.

0
 
2017.03.05 GedyPapa

Sok negatív véleményt olvastam a találkozóról, viszont szerintem jó volt újra látni a szereplőket, akik bár megöregedtek és a nagyjuk nem lépett azóta előre semmit a pályáján, de azért még össze tudtak rakni egy méltó folytatást az eredeti felállással.

0

A film összbevétele 234 989 584 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Jay Harrington, aki dr. Ronot játssza, szintén játszik egy dr. Ron nevű karaktert a "Született feleségek" (Desperate Housewives) című sorozatban.Szerző: diumiu

#2
 

A négy rész, amelyben az eredeti stáb szerepel, egy-egy kínos pillanattal kezdődik, amelyben Jim mindig feltűnik.Szerző: diumiu

#3
 

Ez volt az ötödik alkalom, hogy Eddie Kaye Thomas és a Neil Patrick Harris együtt dolgozott.Szerző: diumiu

#4
 

A film plakátjával tisztelegni szerettek volna az első rész előtt.Szerző: diumiu

#5