Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
20
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
indingo   2019. 08. 17.

legújabb vélemény

Szerintem semmiben se marad el a korábbi részektől. A stílus, a hangulat ugyanaz. És igazából a történet is. A fiút az érdekli bírja-e a lány és fordítva is.

 
Orosz István Nézhetetlen  2017. 08. 04.

Jó látni újra a régi csapatot, igaz már kissé megöregedtek, de Stifler ugyanolyan lendületes, és ugyanúgy hozza a megszokott gyerekes formáját, mindenki megkomolyodott csak ő nem.


 
GedyPapa   2017. 03. 05.

Sok negatív véleményt olvastam a találkozóról, viszont szerintem jó volt újra látni a szereplőket, akik bár megöregedtek és a nagyjuk nem lépett azóta előre semmit a pályáján, de azért még össze tudtak rakni egy méltó folytatást az eredeti felállással.

 
diumiu   2017. 12. 24.

Egy filmnél mindig kockázatos a folytatás, akkor meg pláne, ha már a negyedik részről van szó. Nem éreztem hogy gond lenne, tetszett ez a rész, jó volt újra látni a csapatot.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

Humoros és egész érzelmes film lett a végére a sok ökörködés ellenére. Főleg a nosztalgia faktor miatt jött be nekem ennyire. Jó volt ennyi év után megismerni, hogy mi lett a régen megszeretett karakterekkel.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Egy újabb vicces, ötletes és kellően erotikus beütésű film. Méltó elődjeihez, de valahogy szerintem nem azt hozta, mint amire mindenki várt a régi részek után - mint általában.

 
MMcFly2015   2019. 01. 01.

Az Amerikai pite mint tini-film akkoriban óriásit újított a mozikban, tényleg egy igazán merész - és vicces trilógiát láthattunk, amit mostanra már-már klasszikus irányba vitte a filmeket, és a karaktereket egyaránt. (Sean William Scott lehet bármily... több»

Jason Biggs

A film összbevétele 234 989 584 dollár volt (imdb.com).

 

Jay Harrington, aki dr. Ronot játssza, szintén játszik egy dr. Ron nevű karaktert a "Született feleségek" (Desperate Housewives) című sorozatban.

(diumiu)
 

Az a négy rész - amelyben az eredeti stáb szerepel - mindegyik egy kínos pillanattal kezdődik, amelyben Jim mindig feltűnik.

(diumiu)
 

Ez volt az ötödik alkalom, hogy Eddie Kaye Thomas és a Neil Patrick Harris együtt dolgoztak.

(diumiu)
 

A film plakátjával tisztelegni szerettek volna az első rész előtt.

(diumiu)
 

Ebben a részben Stifler elárulja, hogy az "Stephenie Meyer: Alkonyat: Újhold" című könyve a kedvence. A regényből készült filmet az a Chris Weitz rendezte, aki több Amerikai pite résznek is a producere volt, többek között ennek a résznek is.

(diumiu)
 

Ugyanaz a dal csendül fel ebben a részben, amikor Oz és Heather táncolni kezdtek, mint az első részben amikor a bálon táncolnak.

(diumiu)
 

Jennifer Coolidge-nek és Eugene Levy-nek ebben a részben volt először közös jelenete.

(diumiu)
 

A stábból Eddie Kaye Thomas az egyetlen, aki valóban 1999-ben fejezte be a gimnáziumot.

(diumiu)
 

Ez a rész a sorozat befejező része.

(diumiu)
 

Eugene Levy az egyetlen színész a stábból, aki a sorozat mind a 8 részében szerepelt.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.