Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Amerikai pite: A találkozó (2012)

American Reunion
Filmadatlap
 
33
Szereplők
22
Vélemények
30
Képek
1
Videók

Galéria (30)

Jason Biggs

Videók (1)

 
MoviesChris   2022. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Óriási lelkesedéssel vártam anno ezt a filmet. Imádom az Amerikai pite első 3 részét, és az, hogy ezeket az arcokat újra együtt láthatom egy új filmben, nagyon felvillanyozott. Óriási csoportos mozizást szerveztem a havarjaimmal, és nagy élmény volt.... több»

 
indingo   2019. 08. 17.

0

Szerintem semmiben se marad el a korábbi részektől. A stílus, a hangulat ugyanaz. És igazából a történet is. A fiút az érdekli, bírja-e a lány, és fordítva is.

 
Sabnock Sanatory   2020. 12. 10.

0

Ugyanazok a béna poénok, sablonos helyzetek és semmi új, amit a film adhat. Nem is ad semmit, csak tömény blődséget. Max Jennifer Coolidge kebleinek szurkolhatunk. Mondjuk ez nem túl sok, de legalább szemnyugtató.

 
Orosz István Nézhetetlen  2017. 08. 04.

0

Jó látni újra a régi csapatot, igaz már kissé megöregedtek, de Stifler ugyanolyan lendületes, és ugyanúgy hozza a megszokott gyerekes formáját, mindenki megkomolyodott csak ő nem.

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

0

Sok negatív véleményt olvastam a találkozóról, viszont szerintem jó volt újra látni a szereplőket, akik bár megöregedtek és a nagyjuk nem lépett azóta előre semmit a pályáján, de azért még össze tudtak rakni egy méltó folytatást az eredeti felállással.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 20.

0

Humoros és egész érzelmes film lett a végére a sok ökörködés ellenére. Főleg a nosztalgia faktor miatt jött be nekem ennyire. Jó volt ennyi év után megismerni, hogy mi lett a régen megszeretett karakterekkel.

 
diumiu   2017. 12. 24.

0

Egy filmnél mindig kockázatos a folytatás, akkor meg pláne, ha már a negyedik részről van szó. Nem éreztem hogy gond lenne, tetszett ez a rész, jó volt újra látni a csapatot.

A film összbevétele 234 989 584 dollár volt (imdb.com).

 

Jay Harrington, aki dr. Ronot játssza, szintén játszik egy dr. Ron nevű karaktert a "Született feleségek" (Desperate Housewives) című sorozatban.

(diumiu)
 

A négy rész, amelyben az eredeti stáb szerepel, egy-egy kínos pillanattal kezdődik, amelyben Jim mindig feltűnik.

(diumiu)
 

Ez volt az ötödik alkalom, hogy Eddie Kaye Thomas és a Neil Patrick Harris együtt dolgozott.

(diumiu)
 

A film plakátjával tisztelegni szerettek volna az első rész előtt.

(diumiu)
 

Ebben a részben Stifler elárulja, hogy az "Stephenie Meyer Alkonyat: Újhold" című könyve a kedvence. A regényből készült filmet az a Chris Weitz rendezte, aki több Amerikai pite résznek is a producere volt, többek között ennek a résznek is.

(diumiu)