Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Tipikus egyszernézős amerikai szexmániás tinifilm. Ha olyan hangulatban van az ember akkor kellemes kikapcsolódás lehet, de túl sokat nem szabad várni tőle. Minőségben és poénokban nem éri el az első két részt sajnos. Stiffler azért maradt a régi reméljükXDD

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 10.

Az Amerikai pite sikerét sok gagyibbnál-gagyibb folytatás meglovagolta, amelyeknek már semmi közük az eredeti filmhez. A zenetáboros részt sem lehet összemérni az eredeti filmek sikerével, ám ha ettől függetlenül értékelem ezt a részt, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz. A történet megmutatja milyen az, ha kicsi Stifler beszabadul a zenetáborba és jól megzavarja a rendet, amely azért több szórakoztató jelenetet szül: például amikor a zenekar tagok úgy szívatják meg Stiflert, hogy fogkrémet nyomnak az orrába, amikor masírozik a triangulummal, vagy amikor kihívja a díjnyertes dobost egy hangszer párbajra. A szerelemi szálat nyilván nem hagyhatták ki a dologból, ám a főszereplőkön kívül szerintem az is aranyos, amikor az egymástól olyannyira különböző mellékszereplők (például Chloe és Ernie románca) egymásra találnak. A film tehát szerintem (kicsit más módon), de legalább olyan szórakoztató tud lenni, mint a többi pite történet, csak tudni kell helyén kezelni.


 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nekem tetszett ez a rész, humoros volt, és tetszett a felnőtt kisöcsi is aki a kettőben, és az egyben is még csak egy kolonc volt. Most meg átvette Stifler stílusát.

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Új szereplőkkel próbálták meg folytatni a Pitét, de ez nem volt túl eredményes..Átváltott a vállalható viccekről a prosztó, alpári stílusra. Néhány esetben még direkt ki is vár, hogy az ember ki tudja magát nevetni. De úgy nehéz, ha nem is vicces..

 
Szilonka   2019. 07. 25.

A legközönségesebb az összes közül. A története borzalom, egy értelmes jelenet sincs benne.

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Az összes rész közül a legjobb lett szerény véleményem szerint. Matt nagyon szerethető figura. Vicces és mit is mondjak a vége nagyon jó lett, sőt megfogott.Ajánlom mindenkinek aki egy jót akar szórakozni.

 
sptt   2017. 07. 30.

Ezt a részt már tényleg nem kellett volna elkészíteni. Az alkotóknak egyetlen célja volt: még egy bőrt lehúzni a brandről, még ha ez meg is tépázza a brandet. Nagyjából reális az IMDB osztályzata, ami filmről-filmre egyre gyengébb osztályzatokat ad a Pitéknek. A film egyetlen komolyabb erénye Arielle Kebbel szerepeltetése. A tendenciát alapul véve nagyon remélem, hogy nem lesz Másnaposok 4...

Arielle Kebbel
Chris Owen
Tad Hilgenbrink
Eugene Levy
Omar Benson Miller
Tad Hilgenbrink
Matt Barr
Matt Barr
Tad Hilgenbrink
Tad Hilgenbrink
Arielle Kebbel
Tad Hilgenbrink
Tad Hilgenbrink
 

Elyse szerepére Rachel Bilson is esélyes volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az internetes oldal, ahonnan Matt vásárol néhány videós kelléket, a www.spychest.com nevet viseli, egy valóban létező oldal (ma már www.spytechs.com néven fut.)

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.