Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 10.

Az Amerikai pite sikerét sok gagyibbnál-gagyibb folytatás meglovagolta, amelyeknek már semmi közük az eredeti filmhez. A zenetáboros részt sem lehet összemérni az eredeti filmek sikerével, ám ha ettől függetlenül értékelem ezt a részt, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem is olyan rossz. A történet megmutatja milyen az, ha kicsi Stifler beszabadul a zenetáborba és jól megzavarja a rendet, amely azért több szórakoztató jelenetet szül: például amikor a zenekar tagok úgy szívatják meg Stiflert, hogy fogkrémet nyomnak az orrába, amikor masírozik a triangulummal, vagy amikor kihívja a díjnyertes dobost egy hangszer párbajra. A szerelemi szálat nyilván nem hagyhatták ki a dologból, ám a főszereplőkön kívül szerintem az is aranyos, amikor az egymástól olyannyira különböző mellékszereplők (például Chloe és Ernie románca) egymásra találnak. A film tehát szerintem (kicsit más módon), de legalább olyan szórakoztató tud lenni, mint a többi pite történet, csak tudni kell helyén kezelni.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nekem tetszett ez a rész, humoros volt, és tetszett a felnőtt kisöcsi is aki a kettőben, és az egyben is még csak egy kolonc volt. Most meg átvette Stifler stílusát.


 
GedyPapa   2017. 03. 08.

Új szereplőkkel próbálták meg folytatni a Pitét, de ez nem volt túl eredményes..Átváltott a vállalható viccekről a prosztó, alpári stílusra. Néhány esetben még direkt ki is vár, hogy az ember ki tudja magát nevetni. De úgy nehéz, ha nem is vicces..

 
jencike1985   2017. 06. 01.

Az összes rész közül a legjobb lett szerény véleményem szerint. Matt nagyon szerethető figura. Vicces és mit is mondjak a vége nagyon jó lett, sőt megfogott.Ajánlom mindenkinek aki egy jót akar szórakozni.

 
Katalin21   2015. 11. 04.

Egyik legőrültebb vígjáték az összes rész közül. Itt is rengeteg a baromság, a poén, a bambázás, szerelem, minden ,ami kell. Nagyon sokat kacagtam rajta ;)

Arielle Kebbel
Chris Owen
Tad Hilgenbrink
Eugene Levy
Omar Benson Miller
Tad Hilgenbrink
Matt Barr
Matt Barr
Tad Hilgenbrink
Tad Hilgenbrink
Arielle Kebbel
Tad Hilgenbrink
Tad Hilgenbrink
 

Elyse szerepére Rachel Bilson is esélyes volt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Az internetes oldal, ahonnan Matt vásárol néhány videós kelléket, a www.spychest.com nevet viseli, egy valóban létező oldal (ma már www.spytechs.com néven fut.)

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.