Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
32
Képek
2
Videók
Wayne világa
 
tomvétsz   2016. 02. 27.

A Wayne világa egy igazi kultuszfilm. A gimiben annyiszor néztem meg ezt a filmet, hogy kívülről tudtam az egészet. Wayne figurája legendás. A film egy olyan rocker életérzést sugároz, ami tele van élettel és rock and rollal. Teljesen nyilvánvaló, hogy egy megismételhetetlen klasszikus, sajátos humorral és sajátos karakterekkel.

 
demonkiller45   2015. 05. 09.

Hatalmas film! A Bohém rapszódiás jelenetet ezrek játszották el azóta autókázás közben, ebben biztos vagyok. Miután láttam a filmet évekig volt odagyógyulva a fejemre a baseball sapka, pont úgy, ahogy Wayne-től láttam. Aztán persze nekem is egy stratocaster kellett. Idővel az is meglett. Zseniális film, semmit sem kopott az évek alatt.

A film összbevétele 183 100 000 dollár volt (imdb.com).

 

Mike Myers és a rendező, Penelope Spheeris összekülönbözött a film végső vágása során. A vita eredménye az lett, hogy nem Spheeris rendezhette a Wayne világa 2-t.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Alice Cooper koncertjén a két gitárost Steve Vai és Joe Satriani alakította.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A filmben Tia Carrera énekhangját hallhatjuk, amikor Cassandra énekel, beleértve a film végén előadott Ballroom Blitz című dalt is. (Ez a szám a színésznő előadásában felkerült a film hivatalos soundtrackjére is).

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.