Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
24
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Top Secret
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2020. 02. 04.

legújabb vélemény

Túl tolta a hülyeséget. Poénfilmek közül nem a legerősebb sőt lehet inkább billen a gyengébb kategória felé mint a középmezőny felé. Kicsit azért éreztem közepesnek mert Val Kilmer jól előadta magát.

 
Hakker   2019. 11. 29.

Gyerekkorom kedvenc vígjátéka. A Zucker testvérek az Airplane után egy újabb remekművet készítettek. Nagyon kedvelem ezt a fajta humort. A mostani vígjátékok, már a nyomába se érnek ezeknek a filmeknek.


 
Norcsi59   2015. 08. 21.

Tipikus nyolcvanas film a tipikus akkori poli tikai környezettel és humorral. Egyedi hangulatú. Érdekes történet. Valamennyire ki parodizálja azt a kort, amitől még érdekesebbé válik.

 
vesztingerkitti   2016. 12. 28.

Egész aranyos film, tök jók a karakterek, és az egyedi, sajátos miliő... Jó a humor, pörögnek az események. Jó a duma és a paródikus jelenetek. Érdemes megnézni egyszer egy ilyen filmet is!

A film összbevétele 20 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

A fleurgendorfi börtönben a pap által mondott latin szöveg csak véletlenszerű kifejezések halmaza; részben a vallási, orvosi és jogi szakmából.

(dailyfilmsan )
 

A tehenek nem tűrnek meg semmit a patájukon, így a jelenetnek, amin két pár Wellington-csizmát viselnek, az alját ki kellett vágni, majd a csizmát tépőzárral rögzíteni a tehén lábaihoz.

(dailyfilmsan )
 

A film 8 millió dollárba került, ezzel szemben kevesebb mint 1 millió bevételt hozott.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.