79% 166 szavazat
Top Secret

Top Secret

Top Secret!
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
24
Szereplők (24)
20
Képek (20)
2
Videók (2)
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Eddie Tagoe
Peter Cushing
Lucy Gutteridge
Christopher Villiers

FILMINFÓ

A szocialista világrendszer bomlása akkor kezdődött, amikor az amerikai rocksztárt vendégszereplésre hívták a vasfüggönyön túlra. Az Elvis nyomdokaiban botladozó Nick Rivers egyedülálló ajánlatot kap, az NDK-ba hívják koncertezni. Arra azonban nem számít, hogy egy piszkos politikai játék egyik bábúja lesz, és a vasfüggöny mögött világuralomra törő, vérgőzös nácikkal kerül szembe. De nem esik kétségbe, fölismerve a helyzetet, kiutat keres. Az elrabolt NSZK tudós kiszabadítására indul a szívszerelmével, a tudós lányával és a földalatti mozgalom képviselőjével.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 1984.06.08.
 
2022.03.13 JRD

legújabb vélemény

Könnyed gondolkodásmentes kikapcs...

...és nem több. Elvis-paródia "kémfilmbe" ágyazva. Vannak benne vicces jelenetek. Vannak benne gusztustalan jelenetek. De a cél az abszurditás, mint a Csupasz pisztoly-filmekben... csak itt nem igazán sikerültek. Nem szabad többet várni tőle, mint ami. Egyszer nézhető. Szóval, filmre fel és jó szórakozsát!

1
 
2015.08.21 Norcsi59

Tipikus nyolcvanas film a tipikus akkori poli tikai környezettel és humorral. Egyedi hangulatú. Érdekes történet. Valamennyire ki parodizálja azt a kort, amitől még érdekesebbé válik.

1
 
2020.02.04 dailyfilmsan

Túl tolta a hülyeséget. Poénfilmek közül nem a legerősebb sőt lehet inkább billen a gyengébb kategória felé mint a középmezőny felé. Kicsit azért éreztem közepesnek mert Val Kilmer jól előadta magát.

0
 
2016.12.28 vesztingerkitti

Egész aranyos film, tök jók a karakterek, és az egyedi, sajátos miliő... Jó a humor, pörögnek az események. Jó a duma és a paródikus jelenetek. Érdemes megnézni egyszer egy ilyen filmet is!

0
 
2022.03.10 ND47

Legdilisebb paródia/vígjáték. Pihent agy kell hozzá :D Nem való mindenkinek.

0

A film összbevétele 20 500 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A fleurgendorfi börtönben a pap által mondott latin szöveg csak véletlenszerű kifejezések halmaza; részben a vallási, orvosi és jogi szakmából.Szerző: dailyfilmsan

#2
 

A tehenek nem tűrnek meg semmit a patájukon, így a jelenetnek, amin két pár Wellington-csizmát viselnek, az alját ki kellett vágni, majd a csizmát tépőzárral rögzíteni a tehén lábaihoz.Szerző: dailyfilmsan

#3
 

A film 8 millió dollárba került, ezzel szemben kevesebb mint 1 millió bevételt hozott. Szerző: rbernadett

#4
 

Ez Val Kilmer első játékfilmje. Szerző: rbernadett

#5