Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Producerek (1967)

The Producers
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Producerek

Galéria (7)

Zero Mostel
Gene Wilder
Kenneth Mars
Gene Wilder
Gene Wilder
Zero Mostel
Renée Taylor
Dick Shawn

Videók (1)

 
paval   2016. 07. 02.

legújabb vélemény

0

Mel Brooks Oscar-díjat kapott a remek forgatókönyvért. Ez sokat elárul a filmről. Egészen eredeti, ötletes és rendkívül mókás vígjáték. Nem mai gyerek, az egyszer biztos, de szerintem kiállja az idő próbáját.

 
jaszon   2016. 05. 22.

0

A 2005-ös feldolgozás sokkal jobban tetszett, mint ez az eredeti. Azt láttam először és az adott kedvet megnézni ezt a változatot. Ez nem azt jelenti, hogy ez egy pocsék film lenne, sőt, egészen szórakoztató, csak sajnos nekem egyébként i kevésbé tetszenek régi filmek. Egyszerűen más a tempó, a hangulat és a látvány.

 
alien007   2015. 04. 06.

0

Egészen kivételes komédia páratlan zenei aláfestéssel. Amivel viszont kitűnik a többi hasonló alkotás közül, az a szatirikus hangvétel. Mel Brooksnak jó érzéke van mindehhez, a humorhoz és a jó légkör megteremtéséhez egy filmben.

A film összbevétele 111 866 dollár volt (imdb.com).

 

Ez az alkotás 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített filmgyűjteményben.

(Norbi)
 

Mel Brooks annyira meglepődött, hogy elnyerte a Legjobb forgatókönyvért járó Oscar-díjat, hogy anélkül vette át a díjat, hogy köszönőbeszédet írt volna előtte.

(rbernadett)
 

Ahhoz, hogy a szerepében maradjon, Kenneth Mars a jelmezében aludt minden éjjel. Ráadásul az is az ő ötlete volt, hogy galambürüléket fröcsköljenek a sisakjára.

(rbernadett)
 

Leo tárgyalótermi monológját a végén, félig Gene Wilder, félig Mel Brooks írta.

(rbernadett)
 

Gene Wilder végig azon gondolkozott a forgatáson, hogy Kenneth Mars tényleg kicsit őrült volt és nem csak bohóckodott.

(rbernadett)