Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
23
Képek
2
Videók
Party zóna
John Belushi
John Vernon
Donald Sutherland
 
dailyfilmsan   2018. 07. 13.

legújabb vélemény

Nagyon szórakoztató volt :D Jók voltak a poénok és a szereplők is adták a maguk stílusát. Jó volt látni ilyen fiatalon James Belushit vagy éppen Kevin Bacont-t. Rendben volt a film de céltalan volt és a végén a katarzist nemigazán értettem.

 
michal   2015. 11. 30.

Ez a film szerintem hűen tükrözi a hatvanas évek ifjúságának életérzését, szerintem - bár nem éltem meg - pont ilyen lehetett akkoriban főiskolára járni. Szeretem az ilyen filmeket, amik inkább egyfajta hangulat vagy korszak szellemiségéről szólnak, azt igyekeznek elénk tárni. Kifejezetten jól sikerült alkotás.


 
Gríz   2015. 11. 15.

Marhára tetszett ez a film, ha jól tudom, bizonyos körökben kultfilmnek számít, amit meg is tudok érteni. Belushi zseniális, kár, hogy olyan fiatalon halt meg, sokra vihette volna még. De a többiek is nagyon jól játszanak, bár őket annyira nem ismerem.

A film összbevétele 141 600 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1978-ban.

(dulkap)
 

A lyuk, amit John Belushi üt a falon a gitárral, az egyetlen anyagi kár, amit a házban tettek a forgatás közben. Ahelyett, hogy a diákegylet kijavíttatta volna a kárt, inkább bekeretezte.

(kázsé)
 

Kevin Bacon és Karen Allen bemutatkozó filmje.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.