A különleges erőkkel rendelkező gyermekek számára is létezik olyan hely, ahol fejleszthetik képességeiket. A fiatal varázslók a Roxfortban tanulják meg pálca kezelést és varázslatot. Az X-Men Xavier iskolájában tanul, az új Jedik Luke Skywalker Jedi Akadémiájára járnak. 

Ha potenciális szuperhős vagy "supe" vagy A fiúk szuper sötét univerzumában, akkor a Godolkin Egyetemi Bűnmegelőző Iskolában tanulhatsz, de először túl kell élned. A Gen V, a Prime Video A fiúk sorozatának nagyon várt spin-offja, a szuperhősök képzési narratívájának perverz megközelítése. A Gen V bemutatja Amerika következő generációs szuperhőseinek élményeit, ahogy próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat. 

A hormonoktól túlfűtött, kontrollálhatatlan szuperképességek, amit az erőt fokozó Compound V nevű drog biztosít, egy R-es besorolású Party zóna stílusú tréfás káromkodásokkal tarkított Az éhezők viadala túlélési küzdelmére hajazó sorozatot eredményez. A Gen V első előzetese úgy néz ki, mint egy rémálmokkal teli kampusz túra. Komplett háborús felszerelésbe öltözött katonák holtan hevernek a folyosókon. Az egyetemi hallgatók pedig idejük nagy részét vérrel telefröcskölve töltik. Seth Rogen, a Gen V producere szerint a film “teljesen őrült”.  A Rotten Tomatoes kritkai portál pedig szó szerint az egekig magasztalja. Filmes oldalukon 100%-os értékekést kapott a sorozat. A fiúk rajongói tábora már izzíthatja a lejátszás gombot, mert mától nézhető a sorozat az Amazon Prime-on!

80 Gen V  (2023)

akció | kaland | vígjáték

A fiatal 'hősök' próbára teszik fizikai, szexuális és erkölcsi határaikat, miközben a legjobb városokban a legjobb szerződésekért versenyeznek. Az Amazon Prime nagysikerű The... több»