Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
30
Szereplők
17
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

nagyon nagy film volt, először kb. több mint 10 éve láttam, adták a tévében és fel is vettem kazettára, és rongyossá néztem. :D (Azóta is megvan.) Az első rész lett a legjobb. Utána egy csomó részben volt, hogy ismételték ezeket a poénokat, de azok már nem voltak olyan jók.

 
indingo   2019. 07. 13.

Régen, gyerekként egy élvezhető jó kis vígjáték volt, ma már picit erőltetett a története és a poénok is.


 
Orosz István   2017. 05. 17.

Szerintem máig egy legendás vígjáték, ill biztos vagyok benne rengeteg film kölcsönzött ötletek, és elemeket. Jó látni a 80-as évek feelingjét. Számomra örök klasszikus marad.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Ez mi?!? Ez volt az első gondolatom, értem én hogy rendőr viccek divatosak lehettek már akkor is, de erre azért nem gondoltam volna. Nagyon eltalálták az egész film hangulatát, és ez a sziporkázó poénbombákból álló film...eszméletlen.

 
Norbert93   2019. 05. 03.

Az első, az eredeti és a valóban vicces Rendőrakadémia! Fergeteges poénok, legendás jelenetek, klasszikus és azóta agyonkoppintott stílusban. Persze mondanivalója nemigen van, de mivel egy könnyed, dilis vígjátékról van szó így ez nem is igazán releváns.

 
Hugh Wilson ha nem is írta be magát a filmtörténelembe ezzel az alkotással, de emlékezetes sikert aratott vele, mi pedig a szívünkbe zártuk a szereplőket, akik ellenállhatatlan csetlettek-botlottak a bűn és az erény határmezsgyéjén, egyáltalán nem vették komolyan magukat, a mi szórakoztatásunkat azonban annál inkább. Megunhatatlan kedvenc! 8/10 több»

A film összbevétele 81 198 894 dollár volt (imdb.com).

 

Bubba Smith utolsónak csatlakozott a forgatáshoz.

(HETEDIK )
 

A filmben a város neve nem derül ki.

(HETEDIK )
 

A filmet másfél hónap alatt forgatták.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.