Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

nagyon nagy film volt, először kb. több mint 10 éve láttam, adták a tévében és fel is vettem kazettára, és rongyossá néztem. :D (Azóta is megvan.) Az első rész lett a legjobb. Utána egy csomó részben volt, hogy ismételték ezeket a poénokat, de azok már nem voltak olyan jók.

 
Orosz István   2017. 05. 17.

Szerintem máig egy legendás vígjáték, ill biztos vagyok benne rengeteg film kölcsönzött ötletek, és elemeket. Jó látni a 80-as évek feelingjét. Számomra örök klasszikus marad.


 
Norbi   2018. 07. 27.

Ez mi?!? Ez volt az első gondolatom, értem én hogy rendőr viccek divatosak lehettek már akkor is, de erre azért nem gondoltam volna. Nagyon eltalálták az egész film hangulatát, és ez a sziporkázó poénbombákból álló film...eszméletlen.

 
MMcFly2015   2017. 04. 02.

A műfaj meghatározó alapja! :) Ha klasszikus vígjátékokról van szó, eszembe jut a Rendőrakadémia, és a gyerekkorom, hogy VHS-en hányszor megnéztem. Szinte minden karakter, kivétel nélkül, a sajátos tulajdonságával humoros. Abszurd egy vígjáték, néhol erőltetett. Mai generációnál szerintem elbukna a film. Ez igazi 80-as évekbeli alkotás, szinte megfiatalítja az embert, és őszinten tud a sok hülyeségen röhögni. Nem kell szigorúan kritizálni (mert lehetne), nem kell mély értelmet keresni. A rendőr akadémia azért van, hogy hátradőlj és nevess! Évente megnézem nosztalgiából, de CSAK AZ ELSŐ HÁROM RÉSSZEL ÉRDEMES FOGLALKOZNI. Egy szuper - keretes szerkezetű - trilógiaként kezelem! A többi részét nem érdemes megnézni, a legjobb példa ez a széria, hogy milyen zuhanórepülésbe tud csökkeni a színvonal... (elég csak az értékeléseket megnézni).

 
szabomarc   2019. 02. 18.

Gyerekkoromban nagyon sokat néztem ezt is, illetve a többi részét is a sorozatnak. Nagyon szerethetően a karakterek, jók a poénok, tetszett végig, bár felnőttként kissé gagyibbnak hat már, így is jó.

 
Hugh Wilson ha nem is írta be magát a filmtörténelembe ezzel az alkotással, de emlékezetes sikert aratott vele, mi pedig a szívünkbe zártuk a szereplőket, akik ellenállhatatlan csetlettek-botlottak a bűn és az erény határmezsgyéjén, egyáltalán nem vették komolyan magukat, a mi szórakoztatásunkat azonban annál inkább. Megunhatatlan kedvenc! 8/10 több»
 

Bubba Smith utolsónak csatlakozott a forgatáshoz.

(HETEDIK )
 

A filmben a város neve nem derül ki.

(HETEDIK )
 

A filmet másfél hónap alatt forgatták.

(HETEDIK )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.