Már csak 5 nap: Egy sötét humorú slasher horror az év legdögösebb pasijával
Jövő héten egy igazi slasher horror érkezik a mozikba Hullaadás címmel. Az Eli Roth rendezésében bemutatásra kerülő horror a 2007-es Quentin Tarantino-féle...
Sosem jött be nekem ez a sorozat. Nem tetszik sem a humora sem a színészek alakítása. Erőltetett viccek, primitív humor, nem nézném meg újra. Gyenge.
Én szeretem ezt a filmet, vagyis inkább nekem a tuti az első 3, de szerintem ez annyira nem lett jó. Hiányolom belőle az egyik főszereplőt Mahoney-t. Szóval nem kellett volna szerintem az ötödik rész.
Nekem ez a rész tetszik a legjobban, a VIP jelenet feledhetetlen, plusz ott van Miami Beach, ami rengeteg vicces jelenetet produkál.
Végre nem a megszokott helyen játszódik a következő Rendőrakadémia rész, hanem Miami Beach-ben. Ez sokat dob az egész részen. Jobbnak éreztem mint a negyedik részét, attól függetlenül, hogy több szereplő sem szerepel már benne...sajnos. Megnéztem vol... Több
A forgatást ideiglenesen felfüggesztették, mivel a Floyd hurrikán 1987. októberében haladt át Dél-Floridában.
A korai tervezetekben Egért és Cukort Mikenak és Jacknek hívták.
A korai tervezetekben egy Clancy nevű kutya is szerepelt volna a Miami rendőrségnél.
Harvey Korman volt az első választás Tony szerepére, de nem volt elérhető, ezért Rene Auberjonois kapta meg a szerepet.