Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
49

Rendőrakadémia 6. - Az ostromlott város (1989)

Police Academy 6: City Under Siege
Filmadatlap
 
17
Szereplők
2
Vélemények
2
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Véleményem szerint Harris például az első részben volt a legjobb, felülmúlhatatlan, azóta sem rossz persze, de halványabb. Az, hogy egyre halványabb, nem állná meg a helyét, mert nem részről-részre lesz az, hanem az első részhez képest. A szokásos Callahan jelenetek ezúttal sem maradtak ki, aminek én nagyon örültem. Viszont például Menszátor Magdolna neki túl idős hang, nem illett hozzá. A rablóbanda behozása elment, a polgármester figurája az elejétől fogva olyan szinten antipatikus volt számomra, hogy el sem tudom mondani. Fackler visszahozása tetszett, bár nem sok szerepe volt.

 
harnas1207   2018. 12. 05.

Érdekes módon 7 rész készült a Rendőr akadémiából, de én még sose láttam mindet, mert a tv valamiért mindig ugyanazt a négyet ismétli. Ahogy megyünk egyre feljebb, úgy csökken a minőség. Az eredeti megkedvelt szereplők kikopnak a filmekből. Helyükre kínos és béna új karakterek lépnek. Ez a rész szerintem kimondottan gyenge lett.

 

Mikor Proctor egy buszt vezet, majdnem telibe csap egy zöldséges standot. Ekkor Harris az eredeti szinkronban azt mondja, hogy "Vigyázz Gene és Roger zöldséges-standjára." Ez egy vicc, a két említett személy kritikusok, akik azt írták a Rendőrakadémia filmekről, hogy a sorozat minden részében kell hogy legyen egy jelenet, mikor kocsival, kukát vagy standot borítanak fel.

(harnas1207 )
 

A filmet Los Angelesben forgatták és nagybetűs BUKÁS lett, mindössze 11m$ bevetélt hozott. Az első rész csak a mozikban 146m$-t.

(ZeroHero )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.