Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Rendőrakadémia 3. - Indul a kiképzés (1986)

Police Academy 3: Back in Training
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
2
Képek
2
Videók
 
ZeroHero   2015. 05. 12.

A Rendőrakadémia harmadik része vissza tudta hozni az első rész színvonalát azok után, hogy a második rész nálam bőven alulmúlta azt. A történet gyakorlatilag ugyanaz mint az első részben, csak itt már nem Mahoney-ék az újoncok. Több szereplőt is viszont láthatunk az első részből, akiknek én örültem: Copeland, Blankes, Callahan (irtó jó nő). Zed itt már a rendőrök oldalán áll, így kicsit elviselhetőbb lett a karaktere.

 
Norbi   2018. 07. 27.

Jót tett egy kis vérfrissítés a filmben, de azért örültem hogy vissza-visszatértek régi cimborák is. Örültem hogy megnéztem ez a rész hozta az első rész minőségét, a másodikat pedig porba tiporva. :DD


 
Katalin21   2015. 11. 04.

A verseny láz igen nagy szerepet kapott ebben a részben , de ez is poénosan van megoldva, szerncseétől kezdve mindennel kapcsolatban jol össze lett rakva.

 

A filmben Takleberry (David Graf RIP) a bulin szaxofonozik. A valóságban is játszott ezen a hangszeren, sőt, a filmben szereplő dal hivatalosan is kiadásra került, melyben szintén ő játszik.

(ZeroHero )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.