Mivel a süket Dave háttal állt az eseményeknek, a vak Wally viszont csak arról tud beszámolni, amit hallott, ketten együttesen is csak csekély információval tudnak szolgálni. Dave látott egy lábat, Wally pedig egy Shalimar nevű parfüm illatát érzi. Kiderül, hogy az… Több

Hirdetés

87 Vaklárma (1989)
Egyszerűen gőzöm sincs, hogy kerülte el egészen eddig a figyelmemet. Mindenki látta, mindenki imádja, én pedig csak 1-2 hete hallottam róla először... Szerintem szenzációsan jó. Egyrészt baromi vicces, másrészt megható és szép is mellette. De ami a legjobban tetszett, az a vékony pengeél, amin folyamatosan táncol a film a fogyatékosság témájában. Úgy tud vicces lenni, hogy közben nem űz gúnyt senkiből, nem rosszindulatú vagy túlzásba eső. Ez nagyon nehéz feladat lehetett, és minden elismerésem a készítőknek. Nem kell mindenkinek Family Guy-szerű alázós humort nyomni. Lehet ezt szívből is. Alig várom, hogy újranézzem.
Igazi humor bomba ez a film! Nagyon élveztem és az egyik kedvenc filmem lett. Abszolút élvezhető és végig leköti az ember figyelmét, egy jó kis délutáni filmnézéshez nagyon tudom ajánlani, az ember kedvét feldobja!
A Great Gorge Üdülő, amely a filmben látható, eredetileg a Great Gorge Playboy Club volt.