Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Az elvarázsolt dollár (1986)

Az elvarázsolt dollár
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
3
Videók

Galéria (14)

Bujtor István
Kern András
Zenthe Ferenc
Bujtor István
Bodrogi Gyula
Kern András

Videók (3)

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

legújabb vélemény

0

Kern és Bujtor - ők a magyar Bud Spencer és Terence Hill. Zseniális magyar film jó poénokkal és vicces jelenetekkel fűszerezve. Mindenkinek erősen ajánlott.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Nagyon szórakoztató volt ez a film. Márpedig a filmeknek ez lenne a lényege. Nagyon imádni valóak lettek a színészek. Ezzel nagy kedvencemmé nőtte ki magát én ezt nagyon ajánlom mindenkinek.

 
Moria99   2015. 08. 21.

0

Van benne némi humor és igazán stabilan van felépítve a film története is. Rendkívül szórakoztató a film és lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.

 
Edeske   2016. 05. 25.

0

Bujtor ebben a filmben is hozza a megszokott formáját és egyedi flegma humorát. nem okozott csalódást ez a film sem. Érdemes megnéznie a színész kedvelőinek.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

0

Az elvarázsolt dollár-tól pontosan azt kaptam, amit vártam tőle. Nekem a két korábbi film, A pogány madonna és a Csak semmi pánik is nagyon tetszett, ez sem volt kivétel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a magyar filmeket.

 
zsfarkas   2016. 01. 23.

0

Nosztalgikus, kellemes film, igazi jó magyar karakterekkel, akiktől az kapjuk amit elvárunk. Tetszett a film, jók a jelenetek, a párbeszédek. Ilyenből és hasonlókból kellene manapság is több.

 

A filmben szerepelt Puskás Ferenc labdarúgó is. A tornatermi jelenetben látható.

(Levike27)
 

A filmben nagyon sok dohányreklám van elhelyezve, nem is annyira leplezett módon.

(Bogi87)
 

Aki szemfüles, észreveheti, hogy Csöpi autójának elején egy vörös csillag van.

(Bogi87)
 

Kozák Lászlónak nem ez volt az első szereplése Ötvös Csöpi filmben, ugyanis a Csak semmi pánik című filmben ő játszotta a hadováló gondnokot.

(Bogi87)
 

Bánhidi László, aki a korábbi Ötvös Csöpi filmek Matuska bácsiját játszotta, időközben elhunyt, ezért az ő karakterét Purci úrral helyettesítették, akit Kozák László formált meg.

(Bogi87)