Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
89

Az elvarázsolt dollár (1986)

Az elvarázsolt dollár
Filmadatlap
 
16
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
3
Videók
 
Deku   2017. 09. 13.

Nagyon szórakoztató volt ez a film. Márpedig a filmeknek ez lenne a lényege. Nagyon imádni valóak lettek a színészek. Ezzel nagy kedvencemmé nőtte ki magát én ezt nagyon ajánlom mindenkinek.

 
Edeske   2016. 05. 25.

Bujtor ebben a filmben is hozza a megszokott formáját és egyedi flegma humorát. nem okozott csalódást ez a film sem. Érdemes megnéznie a színész kedvelőinek.


 
Moria99   2015. 08. 21.

Van benne némi humor és igazán stabilan van felépítve a film története is. Rendkívül szórakoztató a film és lebilincseli a nézőt, míg fel nem villan a stáblista.

 
zoleykrajcsi   2016. 10. 03.

Az elvarázsolt dollár-tól pontosan azt kaptam, amit vártam tőle. Nekem a két korábbi film, A pogány madonna és a Csak semmi pánik is nagyon tetszett, ez sem volt kivétel. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a magyar filmeket.

 
zsfarkas   2016. 01. 23.

Nosztalgikus, kellemes film, igazi jó magyar karakterekkel, akiktől az kapjuk amit elvárunk. Tetszett a film, jók a jelenetek, a párbeszédek. Ilyenből és hasonlókból kellene manapság is több.

Bujtor István
Kern András
Zenthe Ferenc
Bujtor István
Bodrogi Gyula
Kern András
 

A filmben nagyon sok dohányreklám van elhelyezve. Nem is annyira bújtatott módon.

(Bogi87 )
 

Aki szemfüles, észreveheti, hogy Csöpi autójának elején egy vörös csillag van.

(Bogi87 )
 

Kozák Lászlónak nem ez volt az első szereplése Ötvös Csöpi filmben, ugyanis a Csak semmi pánik című filmben ő játszotta a hadováló gondnokot.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.