Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
26
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Van, aki forrón szereti
 
indingo   2019. 04. 05.

Egy könnyed, szórakoztató film nem akármilyen szereplőkkel. Főleg ezért érdemes megnézni, mert a történet elég banális, és persze nem is gondoljuk komolyan, hogy férfiak női ruhába bújva bárkit meg tudjanak téveszteni, de biztos jó eljátszani a gondolattal. Majd 45 éve készült ez a film, és ha ilyen szemmel nézzük, egy filmtörténeti klasszikussal ismerkedhet meg a néző.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 04. 10.

Egy időtálló film, amely már több mint 55 éves, de a bájából semmit nem veszített. Nagyszerű színészek, remek rendezés, felejthetetlen zene. Hiába van köztem és a film között egy generációs különbség, remekül szórakoztam mikor megnéztem.


 
oneminute   2018. 07. 07.

Nem egy nagy történet. Bár nem ma készült a film, de nem értem miét van úgy felfújva.

 
moony5972   2015. 07. 11.

Szerintem ez a film szinte teljesen kiváló. Azt kapom, amire vágytam, egy laza kis szórakozást, ami megér minden percet. Nem akar többet adni, mint ami így unalomra nem volt panasz. Nagyon imádtam.

 
Blindspot   2015. 10. 16.

Ez a film valahol az elmegy és az inkább jobb, ha elkerülöd között van. Tehát jobb, ha kihagyod, mert bukta az egész. Semmi értelme a filmnek és veszteni se vesztesz vele semmit, ha kihagyod. Sőt szerintem jobban jársz.

 

Volt, (sajnos csak volt, mert elveszett!) egy 1939-es magyar Mártonffy Emil-film, „Hölgyek előnyben” címmel, amelynek a története nagyon hasonló. Abban két zenész, Péter és Pál kényszerűségből a Hollandi Tulipánok elnevezésû nõi zenekarhoz szerződik és mindketten megtalálják a maguk párját.

(Berto49 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 96%-ra értékelték 50 kritika alapján.

(Bogi87)
 

A BBC listája szerint a 30. a filmtörténet 100 legjobb alkotásának sorában.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.