63% 121 szavazat
Wayne világa 2.

Wayne világa 2.

Wayne's World 2
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Wayne és Garth visszatér a Wayne világa óta legjobban várt filmben - a Wayne világa 2.-ben! Miután késõesti tévés személyiségként istenhez hasonlatos státuszt szerzett magának, Wayne szembesül az emberiséget már évszázadok óta gyötrõ kérdéssel: van-e élet a kábeltévén túl? Wayne álmában kap választ, egy nagyon híres és nagyon halott rocksztártól: "Wayne és Garth bemutatják a Waynestockot." Ám Wayne-nek elõbb még meg kell mentenie barátnõjét, Classandrát egy vészjósló lemezproducertõl, miközben Garth a mega-maca Honey Hornée baráti közeledésével viaskodik. Buli van!

Forgatókönyvíró: Mike Myers
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1994.05.12.

Wayne világa  (1992)

 
2018.05.15 Fidos

legújabb vélemény

Popcorn és kóla mellé jó ez a film, nem tagadom, egyszer simán megnézhető, de szerintem, ha az ember jót akar magának, nem akarja lerombolni azt az értéket, amit az első rész tudott nyújtani, akkor igyekszik elfelejteni, hogy létezik egyáltalán folytatása annak a filmnek. :)

0
 
2015.01.02 gandalf01

A méltán ismert kultfilm nem igazán méltó folytatása. Szinte minden hiányzik belőle, ami az első részből, ezért úgy gondolom, teljesen felesleges volt elkészíteni a folytatást. Nincsenek meg benne azok a jó kis poénok, amik igazán egyedivé tették az eredetit.

0

A film összbevétele 48 197 805 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Tia Carrere és Charlton Heston mindketten szerepelnek a 7 hónappal később forgatott True Lies (1994) című filmben, de ahogy ebben a fimben, úgy abban sincs közös jelenetük. Szerző: rbernadett

#2