Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
freeman   2020. 06. 01.

legújabb vélemény

király film

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 06.

Mivel én is dobolok, nagyon kíváncsi voltam milyen film lesz a Meztelen dobosból. Mint film kiszámítható, hiszen egy szerencsétlen zenész, akit a társai kiraknak, s emiatt nem jutt el az ígérett földjére, majd a semmiből kell újra feltornáznia magát, úgy, hogy közben a családi kapcsolatai is rendezetlennek, s pluszban ott van még a tüske a korábbi kudarcból. S minden negatív előjel ellenére a lúzer felemelkedik. Ehhez hasonlót már láthattunk korábban. Ugyanakkor mégis volt valami ebben a filmben, amitől mégiscsak tudom szeretni. Egyrészt a zene, nagyszerűen passzol ehhez a világhoz. Másrészt a szereplők, főleg a fiatalok, nagyon szerethetőek voltak, ráadásul egy ilyen összetételű bandát csak szeretni lehet. Ebből az egyvelegből jött létre az én osztályzatom: 3/5.


 
Gabor84   2015. 02. 06.

Azt hittem egy belevaló rocker film lesz, de tévedtem, elég csak a plakátra nézni és a "meztelen dobos" képe mindent elmond a film minőségéről is. :/

A film összbevétele 8 767 338 dollár volt (imdb.com).

 

Emma Stone megtanult basszusgitározni a film kedvéért. A filmben hallható valamennyi dalt el is tudja játszani.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.