Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
59
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
Vadvirágok
 
HercegPeter   2018. 06. 15.

legújabb vélemény

Ennek a filmnek igazából se története, se mondanivalója. Bele lehet magyarázni az elfogadást meg hasonló marhaságokat, de felesleges. Ez csak egy propagandafilm, ami a természetellenességet, az aberráltságot és a lázadást reklámozza. A film próbálja beadni nekünk, hogy mindenkiben ott van a homokos, vagy a transzfesztita vagy akármilyen beteges viselkedés. Nem kell félreérteni, nem érdekel, ha valaki homár, de ne kelljen már ezt hirdetnie, ráadásul isteníteni is érte. Na de essen egy kevés szó a történetről is. Főhősünk egy jó családból származó csaj, akinek egyetlen célja, hogy megdugassa magát, ezért bármilyen idióta dolgot megtesz. Akár lezüllött punkzenésznek is beáll egy bárban, ahol a tulaj és a barátai is transzfesztiták. Közben az országban háború közeli állapotok vannak. Ennyi. Próbálkoztak kicsit drámaivá, kicsit érdekessé tenni azzal, hogy a sikertelen államcsíny idejére tették a filmet. Ez az egyetlen értékelhető dolog. Ezenkívül még a szőke csaj alakítása az, amit kiemelhetünk. Maga a film nem annyira borzasztó, de egyáltalán nem értek vele egyet.

 
tomtom   2016. 11. 11.

Vááooo!!!... Oltári jó kis film egy underground punkbandáról, mely mondhatni minden klisétől mentes, remek karakterek, polgárpukkasztás, drogok, szexuális problémák és állami ügyek. Mindez belesűrítve ezekbe képkockákba, olyan módon hogy emlékezni fogok rá, és nem is utoljára láttam, ez tuti. :)


 
alien007   2016. 06. 15.

A gyengéim a spanyol filmek, ez is az, de szerintem egynél többször nem nézem meg, mivel nem tartozik a legjobbak közé. Az egészet a zenei világa menti meg a totális csődtől...

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.