Két feltörekvő zenész, Lars Ericksson (Will Ferrell) és Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams) lehetőséget kap, hogy a világ legnagyobb énekversenyén képviselje Izlandot. Végre elérkezett az alkalom, amikor bebizonyíthatják, hogy az álmokért érdemes küzdeni. Az EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL: A Fire Saga története című film, melyben "Volcano Man" című számuk is hallható, június 26-án jelenik meg a Netflixen.
(qwer)Egy kedves film, amin jókat lehet néha mosolyogni. Bár néha elmegy annyira idiótaságba, hogy szekunder szégyenérzet lesz úrrá az emberen. Ezeket annyira nem értettem, bár Will Ferrel munkássága tele van ilyen filmekkel, szóval nem kellett volna meglepődnöm. Emellett a legnagyobb részében egy nagyon kedves, teljesen ártatlan film, ami csak jó kedvet akar neked okozni, és hát hadd csinálja. A vége, akármilyen giccses is, gyönyörű. Mivel dalfesztiválos filmről is van szó, sokkal több jó zenét vártam, de ugye itt ez is egy humorforrás volt, mármimt a dalok egy része, szóval érthető. Egyszer érdemes megnézni egy ráérős délutánon, főleg mivel egy gombnyomás a Netflixen.
Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »