Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%

EUROVÍZIÓS DALFESZTIVÁL: A Fire Saga története (2020)

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
6
Képek
3
Videók
 
Antónia   2020. 09. 27.

legújabb vélemény

Nevetni jó ha épp arra vágyik az ember.

 
indingo   2020. 08. 22.

Az már magában érdekes, hogy Amerika csinál filmet az Euróvízios dalfesztiválról, hogy kifigurázza azt, holott tervben van náluk egy hasonló műsor elindítása. Az meg csak hab a tortán, hogy Pierce Brosnan játssza Will Ferrell apját.


 
HETEDIK   2020. 06. 27.

Néhol jól megidézi a dalfesztivál hangulatát, néhol meg lehet rajta röhögni, de ha nem készül el a film nem sokat vesztettünk volna. Sajnos Ferrell karrierje a felemás Sherlock paródia óta lejtmenetben van.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

Nekem tetszett a film. Beteg, de pont ilyen beteg ez az egész dalverseny.

 
HannaK   2020. 09. 22.

Will Ferrellről tudtam, hofy csak ilyen filmeket vállal, de azért Rachel McAdamsből és Pierce Brosnanből többet néztem volna ki. Katasztrófa ez a film.

 
BoBamburg   2020. 07. 23.

Nem az a fajta vígjáték, amin a térdemet csapkodva hülyére röhögöm magam (habár volt benne egy - két olyan poén, amin azért hangosan felnevettem), hanem egy szolidabb, de annál kedvesebb és nagyon szerethető vígjáték.

 
Greeta   2020. 08. 30.

Ezek a nevek! Lars Erickssong és Sigrit Ericksdottir! Tetszett, hogy alapvetően film egy hatalmas poénra épül, még is volt benne mondanivaló, küzdeni akarás az elérendő célért.

Will Ferrell
Rachel McAdams
Rachel McAdams
Will Ferrell
Will Ferrell
Rachel McAdams
Will Ferrell
Rachel McAdams
Dan Stevens
Will Ferrell
Rachel McAdams
 
Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története több»
 
Az Eurovíziós Dalfesztivál vagy a popzene rajongóinak mégis érdemes lehet tenni egy próbát a filmmel. Mivel, ha vígjátékként nem is, zenés filmként képes szórakoztatni A Fire Saga története. több»
 
A Fire Saga története paródiára vállalkozik, de végül semmiből sincs bátorsága igazán viccet csinálni, így tulajdonképpen ugyanazokat a pro és kontra szempontokat valósítja meg, mint a valódi Eurovíziós Dalfesztivál. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.