Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története (2020)

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga
Filmadatlap
 
29
Szereplők
17
Vélemények
6
Képek
3
Videók

Galéria (6)

Will Ferrell
Rachel McAdams
Rachel McAdams
Will Ferrell
Will Ferrell
Rachel McAdams
Will Ferrell
Rachel McAdams
Dan Stevens
Will Ferrell
Rachel McAdams

Videók (3)

 
kevelin   2021. 08. 16.

legújabb vélemény

0

Nekem abszolút pótolta az elmaradt dalfesztivált. :D Borzasztóan idióta film, viszont van némi mondanivalója, és kicsit bemutat egy kevésbé ismert világot. Kevés olyan, skandináv alapokon nyugvó film van, ami nem thriller. Szóval szerintem király volt. Aki bírja az éneklős filmeket, annak ajánlom.

 
indingo   2020. 08. 22.

0

Az már magában érdekes, hogy Amerika csinál filmet az Euróvízios dalfesztiválról, hogy kifigurázza azt, holott tervben van náluk egy hasonló műsor elindítása. Az meg csak hab a tortán, hogy Pierce Brosnan játssza Will Ferrell apját.

 
7ETEDIK   2020. 06. 27.

0

Néhol jól megidézi a dalfesztivál hangulatát, néhol meg lehet rajta röhögni, de ha nem készül el a film nem sokat vesztettünk volna. Sajnos Ferrell karrierje a felemás Sherlock paródia óta lejtmenetben van.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

0

Nekem tetszett a film. Beteg, de pont ilyen beteg ez az egész dalverseny.

 
HannaK   2020. 09. 22.

2

Will Ferrellről tudtam, hofy csak ilyen filmeket vállal, de azért Rachel McAdamsből és Pierce Brosnanből többet néztem volna ki. Katasztrófa ez a film.

 
BoBamburg   2020. 07. 23.

0

Nem az a fajta vígjáték, amin a térdemet csapkodva hülyére röhögöm magam (habár volt benne egy - két olyan poén, amin azért hangosan felnevettem), hanem egy szolidabb, de annál kedvesebb és nagyon szerethető vígjáték.

 
Greeta   2020. 08. 30.

0

Ezek a nevek! Lars Erickssong és Sigrit Ericksdottir! Tetszett, hogy alapvetően film egy hatalmas poénra épül, még is volt benne mondanivaló, küzdeni akarás az elérendő célért.

 
A Fire Saga története paródiára vállalkozik, de végül semmiből sincs bátorsága igazán viccet csinálni, így tulajdonképpen ugyanazokat a pro és kontra szempontokat valósítja meg, mint a valódi Eurovíziós Dalfesztivál. több»