Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Heavy túra
 
Dóra7.6   2019. 10. 05.

legújabb vélemény

Jó, ha háromszor elmosolyodtam a film közben, nevetésre még csak késztetést sem éreztem, nagyon gyenge lett sajnos.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 06. 25.

a nap véleménye

Az Impaled Rectum zseniális kalandja

Ha bírod a fekete humorral átitatott vígjátékokat és a zúzós metál zenét, akkor a Heavy túra garantáltan elnyeri a tetszésedet! Arról, hogy a skandinávoknak van humorérzéke, méghozzá nem is akármilyen, már rég meggyőződtem (elég volt ehhez néhány Aki... teljes kritika»


 
harnas1207   2019. 02. 26.

Skandináv rapszódia

A Mafab jóvoltából premier előtt nézhettük meg ezt a skandináv őrületet és be kell valljam kellemesen csalódtam! (Ezúton is köszönöm a nyereményt!) Már a vetítés is élmény volt közel 100 rock szerkós nézővel egyetembe ültünk be, miközben bömbölt a m... teljes kritika»

 
MidoD7   2019. 07. 05.

Sokszor látott és unalmas poénokat süt el a film. Nem nézném meg újra ha arról lenne szó. Bár azt elismerem, hogy azért az alap ötlet nem lett volna elvetendő.

 
Syracuse   2018. 09. 20.

Én a Cinefesten néztem meg, és egy tűrhető B kategóriás filmre számítottam. Hát ahhoz képest...zseniális, hatalmas film. Persze attól nem féltem, hogy a finnek nem értenének a zenéhez, de meg volt bennük a kellő önirónia is, az már egyszer biztos. Eg... több»

 
BoBamburg   2018. 12. 05.

Szimfonikus-Post-Apokaliptikus rénszarvasdaráló Krisztusgyalázó extrém háborús pogány metál

Metál és hányás, avagy az utóbbi idők legtökéletesebb vígjátéka. Lényegében az északi zenével és életérzéssel kevert Tenacious D. Karakterek hihetetlenül jók, történet és a szövegek úgyszintén. A lehető legjobb választás, ha valaki egy tényleg szórakoztató filmet akar nézni (és vágja valamelyest a finn/norvég/svéd metál színtért).

 
czerik   2019. 09. 22.

Az alap koncepció nem lett voltna rossz, csak kár, hogy a vége egy egyszernézős film lett...

A film összbevétele 22 460 dollár volt (imdb.com).

 

A Heavy Túra négy díjjal büszkélkedhet. Ezek: Taste of Europe - Legjobb film, Jameson CineFest (Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál) - Közönségdíj, Noordelijk Film Festival - Legjobb film közönségdíja, Varsói Nemzetközi Filmfesztivál - Free Spirit Award).

(hp )
 

A Heavy túra az első finn vígjáték, amit a South by Southwest filmfesztiválon mutattak be.

(hp )
 
Ajánlom a zenei műfaj rajongóinak/kedvelőinek, a vígjátékok szerelmeseinek, azoknak, akik ki akarnak kapcsolni, akik valami újat akarnak megismerni. Valamint bármilyen összejövetelen, ahol felmerül a „Ki tud jó filmet?” kérdés.
A véleményezéshez: a film végén a közönség tapsolva ujjongott. több»
 
Méltó kistestvért kapott A turné (This Is Spinal Tap), csinálhatjuk a helyet a polcon a Wayne világa és a Rocksuli mellett. A Heavy túra imádnivalóan zakkant vígjáték egy finn metálzenekarról. Egész pontosan egy szimfonikus posztapokaliptikus, rénszarvas-daráló, Krisztus-gyalázó, extrém háborús skandináv-félszigeti metalzenekarról. több»
 
Sem a vígjáték, sem a metál nem tartoznak a kedvenc műfajaim közé, mégis azt mondom – ez már a fentiekből jócskán kiderülhetett –, hogy sem filmes, sem külön komédiás szempontból nem fog mellé nyúlni a néző, ha befizet erre a mozira. Szuperritka, hogy ennyire egyszerű és fölöslegtől minden mértékben mentes, türelmesen építkező, humoros koncepcióval szembesülünk, mint amilyen a Heavy túra. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.